resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 767
    bu takımda en sevmediğim oyuncudur kendisi . bu bağlamda ne dünkü yorumum ne de daha öncekileri sadece son maçtaki oyununa bağlı kalarak yazmadım .

    hakan balta'nın 2 3 senedir takımdaki gerilemeye ayak uydurup, suratındaki 'ne işim var ya burda' ifadesi çok net şekilde ortada ve hiç değişmemiştir . kimse lütfen bana soğukkanlı falan demesin artık. insan takımını avrupadan eden golü yedirdikten sonra bari bi yüzü kırışır , dudağı büzüşür yahu.

    hakan balta'nın geçen seneden başlayıp bu sene devam eden düşüşü söz konusu ama oynadığı bölge nedeniyle* cezalandıralamadı belki de bu takımda yedeğe çekilcek ilk isimken hiç bir maçta ceza olarak yedek kalmadı .

    fakat dünkü* maçta en son yaptığı " koşmuyom ben yeaa" triplerinde ellerini kaldırmasıyla 1 dakika sonra oyundan alınması bir oldu . herkes farkındadır ki bu bir tesadüf değildir. umarım hagi de artık hakan balta'nın çizgiye yapışıp sol ayağıyla plase arda'ya pas atması dışında pek de bir özelliğinin olmadığını anlar .

    isabetli ortalarından bahsedicek olursak sol ayaklı 28 yaşında ve sol kenarda olan bir futbolcunun önünde adam yokken içerdeki adamın kafasına atması onun için bir artı ya da diğer rakipleri için bu bi kıstassa eğer insua'nın daha zor pozisyonlarda çok daha etkili çizgiye inip açtığı ortaları hatırlamak gerekir ayrıca insua'nın yaşı 22 evet baltadan daha çok adam kaçırıyor fakat bunun halledelemiyecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum ve bu takımı hakan'dan çok daha fazla hakettiğini de elimden geldiğince herkese anlatmaya çalışırım .
App Store'dan indirin Google Play'den alın