aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:41
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1101
    futboldan anlamayanlar tarafından "futbolcu değil" damgası yemiş oyuncudur.

    ben de bir futbol uleması değilim ancak, maçları izleyen biri, top rakipteyken cana'nın nasıl pozisyon aldığını, nasıl hamleler yaptığını görmüyorsa eğer, ya maç izlemiyordur, ya da gerçekten futboldan anlamıyordur.

    kendisi gibi bu işten ekmek yiyen futbolculardan, bir faul yaptığında özür dileyen adama ise "saygısız" muamelesi yapmak ilginçtir, ki cana da her zaman "sertliğim topa, rakibe değil" demiştir. bunu da, futboldan 1 gram anlayan veya cana'nın 1 pozisyonunu izleyen biri rahatça görebilir.

    ha, göremiyor musun? o zaman anlatalım : cana, kayarak müdahaleler yapacağı zamanlarda, gözü toptadır, rakipte değil. ve %93.7'nin üzerinde bir oranla topa müdahale başarısı vardır. (küsüratlı söyleyeyim ki salladığım anlaışlmasın)

    işbu sebeplerden dolayı, cana'ya futbolcu değil diyecek olan varsa, ahmet çakar ve erman toroğlu gibi iki güzide futbol adamının yanına bir sandalye daha koysun ve onlarla program yapsın.

    hayat çok garip lan. gerçekten.

    edit : ayrıca bunları söyleyenler, maç içerisinde rakip oyuncuların cana'ya kasti olarak yaptığı hareketleri de görmüyorlarsa, maçların özetlerini değil de tamamını izlesinler. bu entry kimseye bir cevap niteliği taşımamakta ve tamamen sözlük kurallarına bağlı kalınarak yazılmaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın