• 35
    bir pazartesi günü; pazartesi sendromundan hallice etkilenmişken, tüm haftasonu boyunca yaşadığı her türlü küfürü ve aşağılamayı hazmedemeyen galatasaray taraftarından çıkmıştır bu pankart. bir fikir, bir telefon, "ulan yapsak ya" diyerek başlamış harekettir. toka sağolsun fikir babası diye beni söylemiş ama bu hepimizindi.

    pazartesi günü aslanım'da 2 bira içip nası olur acaba diye düşünürken, çok değil sadece 5 gün sonra aslanım'dan maç giderken elimizde bu pankart vardı.

    çok uğraşıldı, çok emek harcandı, çok tartışıldı hatta kendi içimizde kavga edildi... ama bugün maç çıkışı toka'nın bana "abi oldu ya diye" sarılması herşeye değerdi.

    daha ekstra, çok daha büyük birşey olacaktı. emek-sen'in yürüyüşüne "helal olsun" diyenler buna "oha" diyecekti belki. çok şey göze alınmıştı ama 2 gün önce vazgeçildi herşeyden. bunların o an itibari ile galatasaray'a zarar vereceğini düşünmemizden iptal ettik herşeyi. zaten galatasaray için galatasaraylılarla yürümek değil miydi ki bizim amacımız?

    bu pankart ne siyasidir, ne muhalif ne başka birşey. sadece olanlara tepkisiz kalamayan galatasaraylıların sesidir. kimse farkı yerlere çekmesin olayı.

    sesimizi duyurabildiysek, bunların bir parçası olabildiysek ne mutlu bize...

    tek tek teşekkür edecek çok kişi var ama hepsinin bu teşekkür yerine aynı şeyi söyleceğini bildiğimden onların adına da söylüyorum...

    yaşasın galatasaray!
App Store'dan indirin Google Play'den alın