resim
Juan Pablo Pino Puello
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.75
Uyruk:Kolombiya
  • 879
    beklenmedik anda gol çıkarmak zor iştir, marifet ister, takımı rahatlatır. çünkü baskılı da oynasanız, bazen ceza sahası içinde, baros gibi golcülere istediğiniz pozisyonları yaratamayabilirsiniz. tüm maç devam eden baskınız, golsüz bir beraberlikle sonuçlanabilir. işte bu tip durumlarda pino gibi bir oyuncu her takıma lazımdır. kenara çeker, vurur, golünü atar. ne olduğunu bile anlamazsınız.

    manchester united'da nani çok yapar bunu. önünü bir an boş bırakırsanız sağı olsun, solu olsun, her türlü vurur. büyük oranda da isabet sağlar. ve bu tip goller çok önemlidir. örneğin 23 ocak 2011 galatasaray sivasspor maçı. baskı olmasına rağmen böyle bir şutla takımı öne geçirecek oyuncu yoktu sahada. böyle maçlarda pino gibi bir oyuncunuz varsa, daha dakikalar 10'u 20'yi göstermeden bir şut çeker, belki de çok kötü başladığınız bir maçta 1-0 öne geçmiş olursunuz. bu ekstra gol takımı ateşlendirir anında.

    dedim ya, önemlidir böyle goller. en son örneği de 22 aralık 2010 gaziantepspor galatasaray maçı. kötü başladığımız o maçta pino'nun enfes golüyle anında beraberliği yakalamıştık mesela. belki o gol o kadar erken gelmese, geçen dakikalarla birlikte takım üzerindeki baskı artacak ve belki de o maçtan skoru dengeleyemeden ayrılacaktık.

    kısaca lazımsın pino. bu takımın kewell ve pino gibi iki şutöre çok ihtiyacı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın