• 28
    protesto başlığında hayal kırıklıklarını belirten bazı arkadaşlara moderasyonun da izniyle burdan cevap vermek istiyorum.

    bu pankart ortaya çıkışı itibariyle tekil bir fikir değildi. çok daha kapsamlı,coşkulu, ses getirecek tüm bağımsız galatasaraylıların kendini ait hisedebileceği bir organizasyon planlanmıştı.

    ama geçtiğimiz hafta arka arkaya yaşanan olaylar ultraslanın açıklamaları, mehmet helvacı adnan polat krizi, asy.net gazete ilanı falan derken, olayların çok karışacağını ve planladıklarımızı yaptığımız zaman, kaygan kulüp içi dinamiklerinin bir parçası olmak, galatasaray üzerinden siyaset yaparmış gibi gözükmek istemedik.

    beyaz mendil meselesinde ise açıkçası suç bizim, yeni statta çok tecrübemizin olmaması,deplasman taraftarını almak için g9 ve g10 kapılarını kapatan polisin bütün güney girişini iki turnikeden vermesi maça geç kalmamıza güney 1 tribünde bir türlü koordine olamamamıza neden olmuştur.ve bu yüzden protesto istenildiği gibi gerçekleşememiştir.

    pankarta gelirsek de fikrin ortaya çıkması ilk toplantının yapılması , ikinci toplantının yapılması, malzemelerin alınması, boyanması , cumartesi gece korsan olarak stada sokmaya çalışmamız,güvenliğin bizi kovması, akşamın bir saati herkes nevizade gecelerindeyken pankartı aslanıma götürmemiz, bütün süreç çok keyifli ve gurur vericiydi.

    hem mental hem de fiziksel açıdan çok yorucu,tüketen bir haftaydı. protesto konusunda beklentilerinizi belki karşılayamadık ama umarım sözlüğe yakışır bir pankart olmuştur.

    ps:akşamın bir saatinde varyap ın proje müdürünün telefon numarasını bulmak için çabalayan savaskaradag kardesime de cok teşekkür ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın