• 470
    "kör ölür badem gözlü olur" minvalinde bik bik eden cevvalleri bir kenara bırakırsak, doğum gününü kutlamak istediğim galatasaray spor kulübü eski başkanı.

    kabul edilmeli ki, kulübe yönetim anlamında iyi bir başkan olamadı, ve bu yüzden istifası istendi, bu yüzden bir sonraki başkandan medet umuldu (hoş onun da neler yaptığını görüyoruz). kendisi başarılı bir galatasaray başkanı değildi, ama gerçek bir galatasaraylı ve beyefendiydi. bunu anlayaman bazı kıt beyinliler, halen arkasından dil uzatmaya tenezzül ediyorlar. bu adam değil midir ki, her türlü çirkefliğine rağmen stadına gittiği ezeli rakibini takımı her gol yediğinde alkışlayabilen, tebrik edebilen. yapmış olduğu hatalardan dolayı, durum bu hale gelmiş olabilir ancak yine de efendiliğini korumayı bilmiştir. aksini düşünün, aziz yıldırımı, takımı ali sami yende 6 gol yerken bir hayal edin, hmm?

    kendisini ve galatasaraylılığını özlüyoruz.

    türk telekom arenada çok emeğin var başkan, keşke bu kadar emek verdiğin stadda bu akşam o tribünlerde olup, galatasarayı izleyebilseydin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın