• 101
    her ne kadar yeni transferlerin ilk maçtan 11de oynatılmayacağı yaygın bir kanı olsada, takımdaki eksikleri düşünerek en azından yekta'yı kadroda görebileceğimizi düşünüyorum.

    kaleyi hemen zapata'ya teslim etmez muhtemelen, ufuk'u izleriz sanırım.

    neill'in yokluğunda oluşan boşluğu son maçlarda cana ile çok iyi bir şekilde dolduran hagi sanırım bu maça da servet cana ikilisini göbekte kullanarak başlayacaktır. serkan kurtuluş olmadığından defansın sağında ise sabri'nin oynaması kesin olsa gerek. daha önce denediği gibi ortanın sağında sabri'den faydalanabilirdi pino'nun yokluğunda. sol tarafta ise insua yada balta var. baltayı sık sık önliberoda deneyen hagi, bu ikiliyi 11'de çıkarırsa sahaya şaşırmam. yinede ben solbek olarak hakan'ı görürüz sahada diyorum.

    orta saha ise karışık görünüyor. son maçlarda ayhan, sarp ve barış'a ne kadar güvendiğini(!) gösterdi hagi. sanırım bu üçlüden ayhan dışında 11 oynayacak adam olmaz. bu bölgedeki tek garanti isim ise culio. bu ikilinin yanında yekta'ya şans tanıyabilir hagi veya defansiz özellikleri daha iyi olan biri (balta) burada görev yapar gibi.

    sol açıkta kaptanın yeri kesinken, kazım'ı forvette mi yoksa sağ açıkta mı kullanacak merak etmiyorum değil, şayet takımda gerçek bir forvet yokken kazım ileri uçta oynuyordu. artık genç ve gerçek bir ileri uç oyuncumuz var. bu konuda çok iyimser olamasamda stancu ile sahaya çıkarsak şaşırmam...

    ek: saat 16.30 da moda'dan çıkıp nasıl rahat giderim ve yetişebilir miyim diye kendi kendime sorduğum maç. önerilere açığım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın