• 825
    kafama takılan birkaç şeyi bende yazmak istiyorum. en önce ben bir galatasaray.org takipçisiyim. galatasaray.org avrupa'nın en çok takip edilen ve iyi sitelerinden biridir. bir taraftar olarak ilk vazifemiz emeğe saygı göstermektir. birçok yere baktım galatasaraysözlük dışında dün ortaya çıkan kompozisyonu eleştiren olmamış.

    üç tane yeni transfer yaptık. umarım galatasaray'ımıza hayırlı olur.

    bu haberi sabah galatasaray.org'dan öğrendik , bizleri tatmin derecesini bilmesem de kendi açımdan mutlu olduğumu söyleyebilirim. yeni transfer yeni heyecandır.

    bir kolaj çalışması yapılıp siteye manşet olarak girilmiş. manşet eski imgelerle karşılaştırılmış ve hatalı olduğu söylenmiş.

    eğer ortasınıf bir grafiker olarak bakarsam bence kompozisyonun hiçbir yanlışı yoktur.

    600 pixel bir alana 3 tane sporcu imgesi konulup altına da bir şekilde isimleri yazılması gerekir. bence bu yapılmış.

    paint terk derken neyi ima ettiğinizi anlatmanız lazım çünkü terklik bir durum da yok.

    oyuncuların görselleri beğenilmemiş. evet bu konuda doğruluk payı var ancak 600 pixel bir ortama 3 sporcu konulacak ve görselin de yapılacak kolaja uygun olması gerekmektedir. zaten sınırlı olan görseller kolaj yüzünden iyice azalmış ve yapılan düzeltmeyle bu hale getirilmiştir.

    ve yapılan photoshop işlemleri , bence tamamen taraftarı mutlu etmek için yapılmıştır. transferler yenidir ve forma giydirilmemiştir. tabiki yarın en geç pazartesi forma giydirilip aynen eskisinde olduğu gibi sporcularımızın en güzel görseli konur. olay büyütüle büyütüle gurur meselesi yapıldı. ben şahsım adına yapılan olayı beğendim. birkaç gün içinde bu fotoğraflar değişmezse hertürlü eleştiri yapılabilir. ancak bu durumda 5 saatlik bir transfere yapılacak en güzel ve mantıklı hareketlerden biri yapılmıştır.

    benim sizden ufak bir ricam var. yukarda yazdığım gibi galatasaray.org tartışmasız kulüplerimiz bazında türkiye'nin en güzel websayfasıdır. avrupa kulüpleri arasında da en çok tıklanan ilk on sayfası arasındadır. biz taraftarız sitemize de , dergimize de , tvmizede , başkanımıza da ,yöneticimize de , grafikerimize de , fotoğrafçımıza da , çaycımıza da köstek değil , destek olmalı , taraftar olmanın bilinciyle hareket etmeliyiz. ancak bu şekilde kulübümüzü ileriye götürebiliriz.

    umarım şu yazım eleştiri almaz. sadece kişisel görüştür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın