• 18
    her sabah işe giderken dinliyorum ben bu adamı. fenerli olduğunu inkar etmiyor ama yorumları olsun olaylara bakışları olsun çok düzgün. son ıslıkla protesto olaylarına da oldukça tarafsız yaklaşmıştı ve bizler gibi yorum yapmıştı fenerli olmasına rağmen.

    bu sabah programda ercan saatçi ile ilgili konuştu. malum hürriyeti protesto ettiğimden dolayı ne internet sitesine giriyorum ne de gazetesini okuyorum. bugün bu karaktersiz ve şerefsiz kukla, zamanında fener tribünlerinde açılan " sandıkta görüşürüz mesut bey" pankartı ile ilgili bir yazı yazmış. aziz yıldırım bu pankart ile ilgili ne özür diledi ne de bir şey yaptı. gayet demokratik bir şekilde isteyen istediğini açtı stadda demiş bu yalaka yazar. tabi aynısını polat yapamadı gidip özür diledi gibi birşeyler yazmış.

    bununla ilgili barış ertül bu yalakaya ayarın kralını verdi: " bak ercan efendi, bu pankartı açanlardan bazıları benim arkadaşım. aziz yıldırım bu pankart açıldıktan sonra bu kişileri yakalayıp ceza verebilmek için ne kadar uğraştı biliyormusun? kardeşi fenerli olan mesut yılmaza kardeşi aracılığıyla defalarca arayıp özür diledi. bunları bilmiyorsan öğren ama yok biliyorda bunları yazıyorsan artık orasını bilemem."

    etrafta bize bu kadar zarar veren galatasaraylı yazarların ve gazetecilerin olduğu bir yerde bu yaptıklarıyla helal olsunu fazlasıyla hak ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın