resim
Mehmet Yıldız
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 112
    mehmet yıldız maç esnasında küfür edebilir bu beni ilgilendirmez... sen adama oynadığı futbolu yakıştıramazsın , stilini beğenmezsin eleştirirsin... fakat maç esnasında kendine herzaman hakim olamazsın , o atmosfer bambaşkadır. sen farkında olmazsın sahadayken seni çeken kameraların , orada oyunucunun tek bir hedefi vardır , o da sonuca ulaşmak !

    canın yanabilir küfür edersin bu çok normaldir , ya da yanmaz yine edersin... zaten hakem art niyetli değil ise ceza kapıdadır.

    fakat anlayamadım gitti şu objektiviteyi ... açıkcası tarafsız gözle değerlindirme yapamayan bir toplumuz. bugün bana yapılanı dile getirir , geçmişte yaptığımızı su altı ederiz. bu herkes için böyledir...

    unutmadan , büyük kaptan bülent de çok sık küfür ederdi , hasan ve o jenarasyon un diğer üyeleri de. bu kasıtlı değil refleksdir.

    yok yani , böyle şeyler sonucu bize gelsin gelmesin beni son derece ilgilendirmiyor... ha unutmadan kewell da zamanında ayarı vermişti bizim takıma, fakat olayın boyutu farklı gelişti ve aslan parçası şimdi bizim başarımız için ter döküyor ... yakışır da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın