• 39
    adnan polat yönetimi ilk darbeyi cemal nalga skandalında almıştır. yaralı aslan olarak katıldığı kongreden yaralarını sararak çıkmış olan adnan polat, frank rijkaard'ın gönderilmesiyle böğrüne hançeri yemiştir. o yaralı haliyle durumu toparlamaya çalışırken, o hep umduğu, türk telekom arena'nın açılışını yapan başkan olma hevesini, oraya emek vermiş, orayı açmış olan başkan olma rüyasını, başbakan'ın üstünden buldozer gibi geçmesiyle kaybetmiş ve komaya girmiştir.

    komadaki başkanın fişini de, inan kıraç çekmiştir. bunu haketmiş midir peki adnan polat?

    adnan polat iyi bir galatasaraylıdır. yaptığı bütün hataları da galatasaray'ın iyiliği için yapmıştır, ben buna inanıyorum. ama önce yaptığı hataları toplarlamak için, çok daha büyük hatalar yapmıştır.

    ilk başkan olduğu günde, birisi kulağına fısıldamıştır belki onun; sen çok iyi bir galatasaraylısın, iyi bir 2. adamsın ama galatasaray'a başkan olmak farklıdır.

    bugün adnan polat galatasaray'ı değil de, kendi itibarını düşünmeye başlamıştır artık. işte sırf bu yüzden yönetimi fiilen iflas etmiştir. ondan önceki başkanının galatasaray için uğraşırken kanser olduğunu bildiği halde, kendisini düşünmeye başladığı için kaybetmiştir artık polat.

    galatasaray'da istifa eden başkanlar hoş karşılanmaz, belki de hala o yüzden başkan olarak duruyordur o koltukta ama kendisi de biliyor ki; kendisi artık galatasaray'ın başkanı değil.

    o yüzden yönetim de galatasaray'ın yönetimi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın