• 16
    az önce benim de başıma gelen hadisedir. hani başkasının entry'sine referans vermek hadi neyse de aynı konu hakkında, daha önce yazdığın "kendi" entry'ne niye referans veremiyosun onu anlamadım. yani ben bi şey düşünüyorumdur, daha önce yazdığım filanca entry'e ek olarak şunları şunları da düşünüyorum demenin nesi yanlış veya silinme sebebidir? o yasak, şu yasak, bu yasak.. enteresan kurallarımız var gerçekten.

    edit: refere edilen entry silindiği takdirde sonradan girilen entry'nin havada kalıcağı endişesiyle böyle bir kuralın uygulandığını anlıyorum, fakat bir insan refere ettiği, ek olarak görüş belirttiği bir entry'i sonradan silip de kendini dımdızlak ortada bırakmaz bence. silerse ikisini birden siler pek bir anlam ifade etmeyeceği için.
    hadi onu da geçtim başka başlıktan refere edersek problem yok ama aynı başlıktan refere edince problem oluyor. peki başka başlıktaki entry'nin de silinip sonradan yazdığımız entry'nin havada kalması ihtimali yok mu? var, hatta daha da çok var. ama bu yasak değil, o yasak. işte burada da bir mantık hatası söz konusu sanki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın