resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3711
    (bkz: galatasaray sözlükteki linç kültürü)

    abicim bu adam 4 aydır top oynamıyor, sakatlıktan yeni çıktı farkında mısınız? duran topları hep o kullanıyor diye arda'dan şikayetçi olacağınıza, duran topları kullanacak adamı seçecek olan hagi'ye kızsanız daha mantıklı olmaz mı? hagi duran topları servet'e kullandırtsa kullanmayacak mı servet? ha, hagi de benim başka bir zayıf noktamdır, o ayrı.

    ulan bi yandan arda'yı sahipsiz bırakan ıslıklayan ultra aslanlara kızıyoruz, bi yandan arda'ya bi de biz vuruyoruz. bekleyin abi biraz, biliyorum, adamdan beklentileriniz çok üst noktada ve o karşılayamıyor o beklentileri ama, ulan kazım'a gösterdğiniz sabrın birazını da bu adama gösterin be. birkaç maç oynasın, fiziğini toparlasın, kendine gelsin ikinci yarı bizi sonuca götürecek en önemli futbolcumuz olacak bilmiyo muyuz hepimiz.

    ben bu adamın gözlerinde gördüm abi galatasaraylılığı, sami yen yıkılırken, sami yen belgeseli'nde konuşurken, yenildiğimiz, hakkımızın yendiği herhangi bir maçın sonrasında konuşurken gözleri doldu, gözlerinde gördüm.

    (bkz: sahipsiz mi lan galatasaray?)
    (bkz: biz buralardayız)
App Store'dan indirin Google Play'den alın