resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3676
    başta childofbodom ve x factor'un hışmına uğracağım lakin açık ve net overrated topçu.

    türk futbolunda yeri ayrı ve yeteneği farklıdır orası açık lakin yıllardır üstüne katarak devam ettiği bazı şeyler var;

    - attığı 100 kornerin 90'ı öndireğe ve rakibe gidiyor. bu bir taktikse yerim böyle taktiği, ki eğer değilse atma abicim yeter.
    - her duran topta, topun başına geçmesi. bırak senden daha iyi orta yapacak adamlara topu.
    - fantazi dünyasının genişlemesi. basit oyna be arda. al ver, vurduğun gol olsun. 3 kişinin arasına girip topu kaptırıp daha sonra deli danalar gibi o topu kazanmak için tüketme enerjini.
    - takımda kendisinden başka 10 kişi daha olmasına rağmen, arkadaşlarına pas atma sıkıntısı olması. her nedense bu yabancı oyunculara karşı daha çok görülüyor. yine diyorum bak, al ver, vurduğun gol olsun.
    - şutlarında görülen kız vuruşu cılızlığı. ortalarındaki absürdlük. hiç mi düzelmez arkadaş.
    - sahadan çok saha dışında konuşulması. kimse kalkıp evinde otur demiyor kendisine, kız arkadaşıyla da gezer, arabasıyla da tozar, sosyal sorumluluk projesinde de görülür ama türkiye'de futbol oynadığını ve yaşadığını biliyorsun be abi.

    belki eklenecek daha çok şey var ama bunları yazarken içim sıkılıyor. avrupa'ya gitsin bi'an önce değil mi? premier lig'teki ortasıra mücadelesi veren takımlara yanaşmaz ama kendisi, yanaşmaz da 60 dakikayı zor çıkarır bu arda desek üzer miyiz? bundesliga'ya da gitmezsin sen şimdi. barça alsın değil mi hemen. milan'a göz kırpsın ya da.

    bundan sonra çok büyük değişiklik beklenmemesi gereken kişidir artık arda. bu şeylerin üzerine çok fazla çıkamayacağı açıktır. galatasaray'ın evladıdır sevilir lakin, yerin dibine sokmak değil, keşke olmasa dediklerimiz vardır kendisine. ama şöyle bi'şey var ki;

    bunaldığın kadar bunalttı arda turan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın