• 2
    sözlükte hakarete varan tanımlamalar görmekteyim. hakaretleri sahiplerine aynen iade ediyorum. bu entryden sonra yapılacak hakaretleri de peşinen iade ediyorum.

    anlaşılan o ki; taraftarlığın sonu gelmiş. herkes sinema seyircisi olma yolunda ağır ağır ilerliyor. paylaşalım o zaman, kapalı ve numaralı sizindir, kale arkaları bizim. kırılsın o koltuklar. ya bu taraftar omuz omuza ve üçlü'yü devam ettirerek ayakta maç seyretme geleneğini sürekli kılacak ve aralarındaki engelleri kaldıracak, ya bu yeni gelişme taraftarlığı ortadan kaldıracak.

    yazıklar olsun. nerede sizin gençlik enerjiniz, nerede taraftarlığınız. gidin numaralıya veya kapalıya ister oturarak ister yatarak seyredin maçınızı. rahatınıza bu kadar düşkünseniz gelmeyin kardeşim stada. sıcak evinizde, kafede filan seyredin. ne işiniz var stadyumda. benim 10 yaşındaki oğlum 90 dakika ayakta seyredip maçı omuz omuza'ya üçlü'ye gırtlağını patlatana kadar katılıyor. ben ona bırakıcam bu tribünü. sizin gibi miskinler ona kötü örnek olmasın bari. utanmasanız yataklı vagon istiyeceksiniz stada.

    kırılsın o koltuklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın