• 122
    sevgili galatasaray sözlük yazarları,

    hepimizin bildiği üzere, çok zor günler yaşıyoruz. yapılan haksızlık, camiamız üzerindeki baskı, medyanın olana bitene yaklaşımı, gerçeklerin çarptırılması hepsi ama hepsi üstümüze üstümüze geliyor. moderasyon olarak, hele ki kendi adıma türk telekom arena'nın açılışında da yer alan bir kendini bilmez taraftar olarak, hepinizin neler hissettiğini çok iyi anlıyoruz. bildiğiniz gibi sözlüğümüzde siyaset ilgi alanımızın dışında, şimdi diyeceksiniz ki getirdiler ve siyaseti burnumuzun dibine dayadılar, evet haklısınız. ama işin bir de diğer tarafından bakın, burda yazılanlar çizilenler çok çok özenle seçilmeli, çok düşünülmeli, çünkü buraya yazıldığı anda aslında entryniz sözlüğü temsil etmiş oluyor. bu sebeple, haklı tepkilerimizi, yorumlarımızı bir siyasetçinin başlığını oturup açmak yerine mesela türk telekom arena açılış töreni altına, mesela 15 ocak 2011 protestosu altına; yani "bizim" başlıklarımıza yazmanızı rica ediyoruz. unutmayın ki bir siyasetçinin fanatik galatasaraylı, fenerbahçeli olması başlığının açılması için yeterli sebep değildir, unutmayın ki geçmişinde futbolcu olduğu için başlığı açılan bir siyasetçiyi bizi ilgilendirmeyen konuda yorumlamak bizi yine çizgimizden çıkarır, yani bir başlığın açılmış olması da burda siyasi her fikrimizi yazacağız demek değil. izleyebildiğim, gördüğüm kadarı ile hepimiz bu konuda gereken hassasiyeti gösterdik, eminim ki göstereceğiz de, hepimizin derdi parti, siyasi görüş vs değil sadece galatasaray burada, bunu görmek de sevindirici. bu konudaki sağduyunuz için hepinize teşekkür ediyoruz.

    yazarlarımızdan, eğer başlık silinmesi sebebi ile silinen entryleri gerçekten bizi ilgilendiriyorsa, yazıları uygun başlıklara taşımalarını, salt siyasi görüş içeren entryleri silinirse bizi anlayışla karşılamalarını rica ediyoruz. evet siyaset hayatın her alanında gerçekten vardır ama bizi bizim ilgi alanımız ile kesişen kısmı ilgilendirir.

    son olarak; şölen olması gereken ama tadımızın tuzumuzun kaçtığı açılış törenine rağmen, türk telekom arena hepimize hayırlı uğurlu olsun. tüm bu günler geçecek ve yıllar sonra o stadyumda elde edilen başarılar konuşulacak; çünkü tarih hep gösterdi ki, kişiler ve olaylar gelip geçici, galatasaray ruhu kalıcıdır.

    esenlikle kalın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın