• 8
    hakikaten, sözüm meclisten dışarı o kadar ilginç bir taraftar topluluğuna sahibiz ki.. bazı yorumları okuyunca düşünüyorum, insanlar ciddi ciddi şu yazdıklarını nasıl düşünüyorlar, hangi ruh haliyle yazabiliyorlar diye.. adam 7 maddelik bir açıklama yapmış, eksikleri yok mu var, ama bir galatasaraylı'ya yakışır şekilde, anayasa profesörü olmasının da verdiği avantajla gayet güzel cümlelerle süslemiş yazısını, bizim düşündüklerimizin çoğunu çatır çatır söylemiş..

    ama burada bile biri çıkıp, yüzde yüz eminim ki yazıyı bile okumadan bu adamdan ne kadar nefret ettiğini anlatıp, gidip bedri baykam'la kıyaslıyor.. ya bir oku allah aşkına, yazmış olmak için boş boş bilgiler vermeden bir oku adam ne demiş, o kadar yazıyı niye yazmış, galatasaraylılıkla alakalı, galatasaraylı duruşuyla alakalı neler söylemiş, ama yok "haaa bu mu yazmış yine, amaaaaan antipatik adam işte koyver gitsin" mantığıyla entry giriyor.. bana ne senin bu adamı sevmemenden, bana ne chp'ye kaybettireceği oylardan, bana ne chp'nin kaç milletvekili çıkaracağından..

    öbürü de diyor ki tayyip'den ne farkı var bunun yaptığının.. be adam, herif o kadar yazısının neresinde yapmış siyasi propogandayı, bak adam kimlere mail atmış, galatasaray spor kulübü üyelerine yani bir galatasaraylı sıfatıyla.. zaten yazının genelinde değindiği konu bizim 3 gündür bahsettiğimiz gibi galatasaray başkanının başında bulunduğu makamın ağırlığını kaldıramayarak kendisini küçük duruma düşürmesi, galatasaraylılık'ı ayaklar altına alması.. ama yok chpli ya nasıl olsa, başla hemen "kesin siyaset yapmıştır" diye..

    ondan sonra da diyoruz ki medya bizim yanımızda değil, kimse bizim haklarımızı savunmuyor.. ee adam daha nasıl savunsun bizi, son paragrafı oku bir önce, ama her şeyi biz biliyoruz zaten, eleştirinin de sevmenin de kralını biz yaparız.. bu adamların bir bok bildikleri yok, tek bildikleri ota boka sallamak..
App Store'dan indirin Google Play'den alın