• 1213
    15 ocak 2011 protestosu sebebiyle herkes kendi rolünü oynamaktadır. ancak bazıları rollerini büyütmeye çalışan kötü aktör izlenimi veriyorlar.

    olay 1: başbakan'ın protesto edilmesi : sadece tribüne geldi, ne bir konuşma ne de başka bir tavrı oldu başbakan'ın.
    taraftar : ister fenerli olduğu için, ister siyasi sebeplerle olsun insanlar protesto edebilir, kimse karışamaz. spontane gelişen bir eylemde binlerce kişiyi kontrol edemezsiniz.
    adnan polat : başbakandan özür dilemesi normaldir, rolünün gereğidir. ama taraftarları bulacağım, bir daha stada almayacağım demek rolünü büyütmeye çalışmaktan başka şey değildir. hele ki stadı terketmesi, affedilir iş değil.
    arda turan : başbakan onu gol atınca nasıl arıyorsa, onun da böyle bir durumda başbakanı araması normaldir, o işin siyaset kısmıyla ilgilenmez, umarım bundan sonra da ilgilenmemeyi sürdürür.
    ultraslan : yönetimle konuştukları ve başbakanı protesto etmemek konusunda anlaştıkları belli, olabilir. kendi rolleri. mevzuyu uzatmamaları gerekir.
    inan kıraç : tüm galatasaray camiası'nın lideridir, belki de ilk kez tvde canlı bağlantı kurdu, başbakandan özür diledi, normaldir. ama adnan polat'ın başkanlığı beceremediğini söyledi bu pek normal değil, pek tarzı değil anlamında.
    ama doğrusunu yaptı. devreye girmesiyle adnan polat'ın zamanından önce gideceği kesinleşti.

    olay 2 : toki başkanı erdoğan bayraktar'ın konuşması ve protesto edilmesi.
    toki başkanı : rolünü büyütme çabası, başbakana yaltaklanmaya çalışması çok barizdi. protestoları sonuna kadar hak etti. konuşmayı önceden hazırlanmış metinden okuduğunu söyledi. bu durumda özhan canaydın'a* aciz demesinin, fenerbahçeye spor salonu yaptıklarını anlatmasının, galatasaray'ı sefil bir şekilde kiralarını ödeyemeyen bir kurum gibi göstermesinin, başbakana yapılan protestoya kızmasıyla ilgisi yok. tamamen kendi densizliği.
    taraftar : başbakanı protesto edenlerden çok daha fazla sayıdaydılar. ve hatta bütün stad bu sert protestoya katıldı. haklıydı, rolünü çok güzel oynadı.
    adnan polat : galatasaray değerlerini paspas yapan konuşma sırasında ve sonrasında toki başkanına tavır koyamadı. hatta tvde haklı olduğunu bile söyledi. fena çuvalladı. inan kıraç'ın da devreye girmesinden sonra başkan kalması imkansız.
    ultraslan : ne yazık ki gerekli tepkiyi gösteremedi. ve bazı gruplar kendilerini fesh etmeye başladı, kan kaybı sürecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın