• 2969
    iki gündür çok affedersiniz ama ebesine atlanmış sözlüktür.

    baştan söylüyorum ne akp'liyim ne de herhangi x partili. siyaset konuşmayı arkadaş ortamı dışında pek sevmem. aslında bu açıklamayı şurada yapıyor olmam bile sözlüğün halini ortaya koyuyor.
    okumayı yazmaktan daha çok sevdiğimden olsa gerek birkaç gün önce yazar oldum bu sözlükte ama bir senedir okur olarak takılıyorum. sürekli her başlığı, kim ne yazdıysa her şeyi okumaya gayret ederim. ama iki gündür öyle bir hal aldı ki artık hiçbir başlığı açıp zevkle okuyamıyorum.tamam galatasaray'ın gündemi filan ama o kadar çok siyaset konuşuldu ki spor konuşmaya zaman kalmadı.
    bir de çoğu yazarın başlığının altına girip bu akp'li, ak göt, bu başbakanı seven çocuk, bu laik gibi yaftalar yapıştırılıyor. bir spor sözlüğünde adamın akp'li, liberal veya başka bir siyasi görüşünün olmasından bize ne. biz o yazarın galatasaraylılığına, spor bilgisine filan mı bakmalıyız yoksa siyasi görüşüne mi?

    umarım ortalık durulunca bu tür şeyler de sona erer ve bir daha yaşanmaz. siyaset konuşmak ve okumak isteyenler zaten diğer sözlüklerde bol bol yapıyorlar bu işi. burası galatasaray ve ayrıca spor sözlüğü. lütfen buna göre entry girsin yazarlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın