• 1208
    ah be galatasaray'ım. yıllarca senin üstünden milyonların sevgisini kazananlar iş kendi çıkarlarına gelince nasıl da kıvırıyorlar, görüyorsun değil mi? yüzüne tüküresim var, her birinin, tek tek.

    bugünü unutma galatasaray. bugün, ali sami yen'in mirası olan seni bugüne kadar gururla, başarıyla getirmişken, özhan canaydın gibi ömrünü galatasaray yolunda harcayan, faruk süren gibi ne kötülük etmişse etmiş galatasaray kültürünü ayaklar altına aldırmayan, daha nice benim hatırlamadığım ama galatasaray duruşunu hep korumuş olan nice başkan gelip geçmişken, bugün, galatasaray'ım, sevdam; seni emanet ettiğimiz eller seni ayakların altına itti. adnan polat adındaki, sırf hala, senin armanı koruma görevinde bulunduğu için küfretmeyeceğim bir şahıs, yıllardır koruyup büyüttüğümüz seni bir çırpıda ayakların altına attı.

    bugünü unutma sevdam, zira bugün, karadeniz şirinliğiyle sözde en fanatik galatasaray yöneticisi ünvanı verdiğimiz bir adamcağız, küçüldü, küçüldü, üstelik küçülürken senin adını söylem yaparak küçüldü. seni o kadar küçülttü ki, eminim, o mütemadiyen özür dilediği hadsizler içten içe gülüyorlardı seni düşürdüğü hallere. seni öyle küçülttü ki, senin düşmanların zevkle, sırıtarak izledi bu iğrenç oyunu.

    iğreniyorum galatasaray'ım, ruhunu verdiğin ali sami yen'i köhne bir yermiş gibi salyalar saçarak anlatan ağızlardan, 40000 galatasaray sevdalısının karşısına geçip geçmişte senin uğruna ömrünü vermiş adama beceriksiz deyişinden, bu şeref yoksunu insana cevap veremeyen, hatta ondan ve patronundan mütemadiyen özür dileyen seni emanet ettiğimiz omuzları düşmüş gerçek beceriksizlerden iğreniyorum, utanıyorum.

    ama donduracak mıyım sana olan sevdamı? asla dondurmam. bu senin olabilecek en kötü günün galatasaray'ım, sana söz veriyorum. armana sarılıp uyuyacağım gene, gene renklerini görünce gözlerimin içinde mutluluk oluşacak, gene ali sami yen adını duyduğumda derinden bir saygıyla fatiha'mı okuyacağım, yine ali sami yen stadyumu dendiğinde metin oktayları, cevat prekazileri görüp gözlerim dolacak, yine senin adını yüceltenleri hep iyi anacağım.

    senin en büyük olduğunu bir tek ben bilsem, yine bu bilgiden vazgeçmeyeceğim galatasaray'ım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın