• 4
    kombineler henüz dağıtılmamışken nasıl iptal edilebiliyor? yani nasıl belirleniyor? o kişinin yerinde başka kişi varsa ne olacak? localarda bile kargaşa varken, numaralıda herkes kendi yerini karıştırmışken ve bunun gibi birçok özel yerlerde insanlar henüz kavrayamamışken kendi yerini..

    viplerin, locaların kartları birçok kişiye ulaşmış durumda ama kale arkaları öyle mi? bildiğim kadarıyla değil. ee vip ve localardan da kimsenin protestoya katılmadığını söylersek geriye ne kalıyor? geriye kalan sade vatandaşımız oluyor. bunlar da galatasaray taraftarı. ben sadece başbakanı protestoyu kendi düşüncelerimle doğru bulmamış olsam da kombine kartları iptal edilen kale arkası vatandaşlarının nasıl tespit edildiğini çok merak ediyorum. dediğim gibi, yüz milyarlarca lira para verilerek ayırtılan yerlerde bile kargaşa söz konusuydu. çoğu kimse olması gereken yerde değildi. yer kargaşaları vardır kısacası.

    ekleme: bir de kameralar bir kişinin yüzünü taradıktan sonra t.c kimlik nosunu, kart referanslarını vesairesini çatır çutur verecek programlarla senk edilebildi mi günümüzde? böyle bir şey varsa basit olur gerçekten kombine iptalleri. hiç zorlanılmaz. ya da kartlar iptal edilmeden önce izlenilmesi gereken bir başka yol vardır. yüzleri taradıktan sonra o kişileri stada almamak. ama bu da çok komik geliyor. o nasıl olacak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın