• 17
    --- alıntı ---
    “başbakanımıza yapılanlar vefasızca”

    dün gece şahsımın da açılışına davetli olarak katıldığı avrupa´nın ve dünyanın en modern stadları arasında yer alan ve sayın başbakanımız recep tayyip erdoğan’ın büyük emek ve çabaları sonucu türk futboluna ve ülkemizin güzide kulüplerinden galatasaray’a kazandırılan ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena’nın açılış akşamında yaşanılan protesto olaylarını bizlere yaşatanları kınıyorum.

    böyle önemli bir stadyumu türk futboluna ve galatasaray’a kazandıran, yapımında devletimizin tüm imkanlarını seferber eden sayın başbakanımızı protesto edenlerin nasıl bir zihniyette olduklarını anlamış değilim. açılışa katılan tüm bakanlarımız ve kulüp başkanları ile beraber haksızca yapılan protestolar sonucu bende türk telekom arena’dan ayrıldım. yapılanlara bir anlam veremedim. emeği geçenlere teşekkür etmemiz gerekirken, yapılan bu protesto çok yanlış.

    bu protestoyu yapanlar bilmelilerdir ki türk telekom arena’nın yapımında devletimiz, yollarıyla, çevre düzenlemesi ve metrosu ile 600 milyon tl gibi bir rakam harcamıştır. ben bu olayın galatasaray camiasına mal edilmesini doğru bulmuyorum. bunu yapanlar art niyetli ve türk futbolunu buldukları her fırsatta kirleten çirkin yüzlerdir. bu stadın yapımına başlanmasında büyük emek harcayan rahmetli özhan canaydın’ın kemiklerini sızlatmışlar, böyle güzel bir geceyi kirletmişlerdir. inşallah bu son olur ve her aşamada büyüyen ülkemiz ve futbolumuz her zaman güzelliklerle anılır.

    şahsım ve kulübüm adına ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena’yı ülkemize ve türk futboluna kazandıran başta sayın başbakanımız recep tayyip erdoğan’a ve yapımında emeği geçen herkese şükran ve teşekkürlerimi sunuyor, galatasaray camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın