• 5
    #572855 nolu entry'de bana laf atmış yazardır ne demiş bakalım;

    ayrıca milleti aksini konuşmasın diye recep tayyip erdoğan'ı haklı bulan galatasaray taraftarı başlığını açarak yaftalamaya çalışanlar da var. bir de daha karşı görüşü sindiremeyip bu başlığı açan adamlar "bi demokratik hakkımızı kuıllandık" diye yapılanları savunup, demokrasiden söz ederler değil mi?

    - fatih terim'e yapılan saygısızlık, takımın orta sahasının dökülmesi, tribünlerde tezahürat eksikliği gibi konuların tartışılması gerekirken oturup tartıştığımız protestodur

    - bu stadı bu adamın yaptırdığı en başından biliniyordu. peki o zaman neden organize olamadık? stad bitince mi geldi aklımıza protesto etmek? hepimiz cebimizden para koysaydık ya, real madrid taraftarının yaptığı gibi. kendi stadımızı kendimiz yaptırsaydık ya. islıklayan bütün insanlar o zaman neredeydiler? organize etselerdi ya hepimizi "akp'nin stadını istemiyoruz" diye

    - bu stadı bu adamın yaptıracağına göz göre göre izin veriyorsan, o zaman durup durup stad açılışında patlamaya hakkın yok.

    - bir ülke yeri geldiğinde elbette başbakanı protesto etmeli hatta yumruk bile atabilirsin, ama bu protestonun stad açılışında olmamalıydı. sen protestonu büyük bir pankart açarak gösterebilirdin, "bizi muhtaç ettiğin için sağol başkan" diye. ya da hiç bir konuşmayı alkışlamayarak ses bile çıkarmayarak gösterebilirdin protestonu. ama nerde bizimkilerde o mantık? yuhaladın da ne oldu, bugün istediğin kadar çırpın sen kötü duruma düştün. iki tane ekşi sözlük pıtırcığı övdü diye kendini devrim yaptım zannedenler var ne yazık ki.

    hepsine ayrı ayrı cevap verirdim ama yapmayacağım, genel konuşacağım;

    sen hala kafan kuma gömülü olarak bu stadı başbakan yaptırdı diyorsan sen ya artniyetlisin ya da bilgisizsin, ben 2. durumu varsayıyorum bunu da belirteyim, şimdi güzel arkadaşım sen boyun eğmeyi, ses çıkarmamayı, stadyumu bile kimin yaptırdığını bilmeyecek kadar bilgisiz olmayı seçebilirsin ama oradaki insanlar hiçbir organizasyon olmadan yani ultraslan pankartı gibi değil bu iş oradaki insanlar birbirlerinden habersiz bir adamı protesto ettiler neden ettiler sayalım siyasetini beğenmezler, fenerbahçelidir falan filan peki bunlar tüm stadın protesto etmesi için yeterli mi tabii ki değil peki ortak protesto neydi galatasaray üzerinden siyasi propaganda yapmak işte buna izin vermedi galatasaray taraftarı yani senin beğenmediğin taraftar, hadi çık cesaretin varsa söyle yapmaz öyle şey başbakanımız desene, bende sana daha 1 saat evvel başka bir açılışta yaptığı açıklamayı şak diye çıkartayım buraya. o yüzden karşı görüş deyip milleti kutuplaştırma karşıt görüş yok galatasaray taraftarı var ve bu taraftara karşı insanlar var bunların sıfatları baibakan,başkan ve maşalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın