• 73
    dün statta ne dediğini hiç duyamadığım kişi. açıkçası bu kadar ıslıklanmasının nedeninin çok uzun konuşması ve sinir bozucu ses tonu olduğunu sanmıştık biz. çevremdeki kimse de birşey anlamadı ki, şunu şunu diyor diyen olmadı. meğerse arkadaş neler saçmalamış da haberimiz yokmuş. eğer ki dediklerini duymuş olsaydım sonuna kadar yuhlardım. sen kimsin ki 40 küsür bin galatasaraylının arasında galatasaray'ı küçük düşürmeye çalışıyorsun, vefat etmiş başkanımıza laf edebiliyorsun. hayır her yere bakıyorum bu adamın söylediklerini dile getiren bir kişi de yok. kendisinin bir hata yaptığını kim cesaret edip dile getirebilecek bakalım.

    stadımıza yapılmasına kimin emeği geçmişse teşekkür ederiz. ama bu kişinin konuşmasına ne yapmak gerekiyordu acaba. alkış mı tutulacaktı galatasaray ayaklar altına alınmaya çalışırken.

    fakire fukaraya ev yapmak için kurulmuş bir kurum ile orta gelir düzeyindeki insanların bile ödemekte zorluk çektiği aidatlarla ev yapan bir kurumun başkanı, gelip de bize büyüklük taslayıp, lütufta bulunduk iması yapamaz. kimin parasıyla yaptın o stadı derler, gereken cevabı da böyle verirler.

    sana da yazıklar olsun adnan polat, türkiye'nin dünya çapındaki neredeyse tek markası galatasaray'ın başkanısın, galatasaray'a denmedik laf bırakmıyor adam, sen ağzını açıp tek laf etmiyorsun. galatasaray'ın haklarını sen savunmazsan galatasaray taraftarı savunur, seni de orada tutmaz. galatasaray başkanıysan galatasaray'ı savunacaksın, kendi işlerini kendi menfaatini galatasaray'ın önüne koyacaksan orada işin yok. tespit edecekmiş de bilmemne, ağzına bant da yapıştır insanların istersen stad turnikelerinde.

    not: ulan tam başbakanı protesto etmedim edene de karşı değilim herkesin özgür iradesi falan yazacaktım sağolsun tayyip bey: "anlaşma yapmadık daha, ona göre haa" tarzı açıklamasını yaptı. müstehakmış sana da. çok korktuk hakikaten, paşa paşa döneriz sami yen'e. zaten gözümüz yaşlı zor bıraktık. kimin parasyıla kime artistlik yapıyorsunuz ulan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın