• 21
    --- alıntı ---

    sevgili galatasaray'lı kardeşlerim,

    avrupa'nın en modern stadlarından birine sahip olmanın haklı gururunu bu akşam hep beraber yaşadık. bu stadın projesinden yapımına kadar geçen süreçte tüm emeği geçen kişilere, başkanlarımıza ve sayın başbakanımız recep tayyip erdoğan'a sonsuz teşekkür ve minnetlerimizi borç biliriz.

    özellikle batıya açılan pencere olan galatasaray'ımızın böyle bir mabede kavuşması için tüm bürokratik engelleri ortadan kaldıran, yapım aşamasında ise tüm birimlerin bil fiil 24 saat çalışması için gerekli talimatları veren, tabiri caizse bu stadın bitmesini belkide tüm galatasaray'lılardan daha fazla isteyen ve bekleyen başbakanımızın bugün stadımızda protesto edilmesi ne spor ahlakı ne siyasi görüş nede ezeli rekabetle adlandırlılabilir.

    daha düne kadar eski stadımızda şu yok, bu yok diye sitem edenler bize bu imkanın verilmesini sağlayan başbakanımıza ancak teşekkür etmeli ve alkışlamalıydılar. siyasi görüşleri için fırsat bekleyen bu aciz kişilerin türk misafir perverliğini ve ahte vefalarını tekrar gözden geçirmelerini şiddetle tavsiye ediyorum.

    başbakanımız sayın recep tayyip erdoğan'a tüm iyi niyeti ve katkılarından dolayı ultraslan olarak teşekkür eder saygılarımızı sunarız.

    oğuz altay
    ultraslan genel koordinatörü

    --- alıntı ---

    suç sende değil,seni oraya getirebilen zihniyette.
App Store'dan indirin Google Play'den alın