• 16
    maçı 70-89 kazandık rakibin içeriden fazla oyunu olmadığı dışarıdan da yüzdesiz oynadığı karşılaşmada kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak farklı kazandık.

    - j.shipp, evren büker ve caner topaloğlu'un sakatlığı sebebiyle maç içerisinde uzunca bir süre 3 point guard'la oynadık.
    - antalya'nın içeriden oynayabilecek oyuncusu olmadığı maçta çok fazla penetre ve basket faullerden sayı yedik. tam sayamadım ama sanırım 6-7 tane basket faul yedik.
    - jerry johnson hızı ve delici özelliğiyle çok iyi katkı verdi.
    - luksa andric'i bugün fazla kullanmadık belki de antalya kısalarının içeriden bu kadar yüzdeli oynamalarının sebebi bu olabilir.
    - asist-basket sayılarımız 33/27 muazzam bir istatistik ama son iki maçta yaptığımız top kayıpları can sıkıcı.
    - ilginc bir istatistikte yaptığımız asistlerin 26'sının 4 guard oyuncumuz tarafından yapılması. diğer tek asisti ise shumpert yapmış.
    - taylor rochestie bugüne kadar ki en iyi oyununu oynadı. 16s-8rb-8as-2tç ... shipp döndüğünde dışarıda kalacak yabancı konusunda oktay hoca'yı zor bir seçim bekliyor.
    - eksikler nedeniyle rotasyona dahil edilen göksenin köksal 5s-4rb-3as bugün fazla süre almayan tutku açık ise 16 dk'da 8 asistle oynadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın