• 2296
    an itibariyle sadece skor boardda yazılan isimdir. şöyle bir söylenti dolanıyor.

    --- alıntı ---

    veda’ törenleri ‘derin g.saray’ı’ harekete geçirdi...
    g.saray'da yeni ve yine kriz! seyrantepe’deki yeni stadın açılışına saatler kala şimdi de ‘isim krizi’ ortaya çıktı. bilindiği gibi g.saray yönetimi türk telekom ile yeni stadın ismi için 10 yıllık anlaşma yapmış, bunun karşılığında yılda 5 milyon euro almayı garantilemişti. ama yaşanan sportif başarısızlıklardan sonra sürekli susan ve hatta seçimlerde adnan polat’ı destekleyen ‘derin g.saray’ bu duruma ‘dur’ dedi.. sebebi ise stadın isminin başında ‘ali sami yen’ adının kullanılmayışı..

    galatasaray tüzüğünün 135. maddesinde “g.saray’ın stadı’nın ismi ali sami yen’dir. yeri değişebilir ama ismi ya da içinde bulunduğu kompleksin adı ali sami yen olarak kalır” ibaresi yer alıyor. fakat bu süreçte yeni stadın ‘tt arena’ olarak lanse edilmesi, hiç sami yen isminin kullanılmaması ve tüm bunların üzerine “ali sami yen’e veda ediyoruz” diyerek yapılan gösteriler bardağı taşırdı..

    kulüpteki tüm olumsuzlukları izleyen ‘derin g.saray’ ali sami yen ismi unutulunca düğmeye bastı.. divan kurulu toplantısından sonra direkt olarak polat’ı arayan ‘ağır ağabeyler’ “başkan bugüne kadar sustuk. g.saray küme düşer, borç yapar, sen bazen g.saray başkanlık makamını zorda bırakan konuşmalar yaparsın.. bunları anlarız. ama ali sami yen’in adını stadın isminin önünden kaldırmak kimsenin haddi değil. bunu düzeltin” mesajını iletirler..

    görüşmenin ardından durumun ciddiyetini anlayan yönetim önce işın çelebi ile televizyon kanallarına, sonra da mehmet helvacı ile gazetelere “stadın adı ali sami yen spor kompleksi tt arena’dır... bir yanlışlık oldu, özür dileriz” mesajlarını yayarlar. bununla yetinmeyen polat ntvspor’a röportaj vererek “ağabeylerim beni uyardılar, stadın ismi ali sami yen spor kompleksi tt arena olarak kalacak.. bu unutkanl›ktan dolay› özür dileriz” der... şimdi herkes uyuyan dev ‘derin g.saray’ın uyanışının nasıl sonuçlar doğuracağını merak ediyor..

    --- alıntı ---

    (bkz: derin devlet)
App Store'dan indirin Google Play'den alın