resim
Adnan Sezgin
Görev:Sportif Müdürü
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 712
    31 ağustos'ta 2 oyuncuyu peşine takıp da "biz geldiiiik:))" çeken sempatik şişman. basit bir mantık; bana 31 ağustos'ta bir futbolcum için teklif getirseler takım planlarımın içindeki bir oyuncu isteniyorsa 2 misli fiyat çekerim; ki bu da "pazarlık başarısı", "süffey pazarlık yapıyor" denen şeyin aslında olmadığını gösteriyor, kapı dışarı etmek istediğim bir oyuncuysa tabii ki transferin son günü olduğu için ucuza veririm. misimovic ve insua'yı severim, o ayrı.

    nasıl ki adnan sezgin'in başarısız olduğunu düşündüğünüz transferler için "o adam tek başına yapmadı o transferleri, transfer komitesinden bihaber şerefsizler" diyorsanız, haldun üstünel için de aynı cümleyi kullanmak zorundasınız. nasıl ki lorik cana transferini adnan sezgin'in başarısı olarak görüyorsanız, haldun üstünel'in hakkını da teslim etmek zorundasınız. beğenmediğiniz gio sağda, stoch solda oynasa illa ki türkiye ligi'nin üzerinde bir performans gösterecekti. serdar özkan'a layık görülen galatasaray sağ kanadından daha iyi olacağı kesin. ha pardon, serdar özkan'ı transfer komitesi almıştı.

    anlamıyorum, sürekli modern sistemlerin galatasaray'da da iş göreceğine inanan insanlar temmuz başında, avrupa'da isim yapmış adamları sezon başı hazırlık kampına yetiştiren birisiyle iyi ya da kötü oyuncuları transferin son gününde galatasaray'a getiren birini aynı kefeye koyabiliyor. iyi niyetiyle çalışıyordur, eyvallah. ama işini iyi yaptığını söyleyemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın