• 58
    başlığını açacaktım, bir türlü oturtamadım, en iyisi buraya yazayım.

    bazı gol vidyoları var, özellikle de haber sitelerinde bulunan, ligtv'yi bunun haricinde tutuyorum. bu vidyolarda çok gıcık olduğum bir detay var, o da şu; vidyo golün hemen sonrasında başlıyor, yani açılır açılmaz birbirine sarılıp golü kutlayan oyuncuları görüyoruz, sonrasında ise gol bize birkaç farklı açıdan tekrar olarak yansıtılıyor. yani golün canlı canlı olduğu o ilk an bize yansıtılmıyor.

    bu durumun ileri derecede sinir bozan üç kısmı var;

    ilki, zaman kaybı, vidyo canlı yayın kamerasından başlasa, ilk on saniyede golü görmüş olacağız, ama yok, illa onun bunun sevincini kutlamasını görmeden gole geçiş mümkün değil...

    ikincisi de, her ne kadar tekrarında birkaç farklı kamera açısından daha detaylı bir şekilde görsek de her golün bence en güzel gözüktüğü açı canlı yayın kamerasının çektiği açıdır. aynen maç izlerken olduğu gibi, önce bir golü görürüz, sonra tekrarını izleriz.

    üçüncüsü ise bu vidyolar golün tekrar kısmında olduğu için spikerler de "işte", "bakın", "falancanın asisti" gibi tırt cümleler ile bizi karşılıyorlar, golün heyecanına ortak olamıyoruz. oysa ilk anıyla beraber olsa bu vidyolar, spikerin gol haykırışını veya yüksek ses ile futbolcunun ismini telaffuz edişini de duyup havaya gireceğiz.

    ama yok, ne bok bildikleri varsa artık bunu yapmayan insanlar var. canımı çok sıkan bir durum bu.

    kesmeyin abicim şunları ya!
App Store'dan indirin Google Play'den alın