resim
Selçuk Yula
Mevki:Santrfor
Doğum:08.11.1959
Ölüm:06.08.2013 (53)
Uyruk:Türkiye
  • 251
    eskiden müstakil tahta evler varmış bilirsin değil mi ? hani sobayla ısınılır, çatısı akar, merdivenleri aşınır; ama dünyanın en güzel villasına dahi gitsen o evin sıcaklığı unutulmaz. yeni evinde playstationlarla, nintendolarla oyanarsın ama asla o evde oyandığın tombalanın, piştinin tadını alamazsın. işte ali sami yen bizim için o tahta evdi. zamanla o tahta ev aşınır aşınır yılların yükü karşısında yıkılma tehlikesi yaşar ve sen oradan ayrılıp yeni bir eve gitmek zorunda kalırsın ya; giderken geride anılar, yaşanmışlıklar ve asla tekrar yaşanmayacak olan güzellikler bırakırsın ayrılamaz ağlarsın. o yüzden işte o yüzden eski, yeni başkanlar, yöneticiler, sporcular ve taraftarlar ağladı. onun yüzünden şebnemin şarkısı çok koydu bizlere hani sözleri "bu garip bir veda olacak, çünkü aslında hep içimdesin, ne kadar uzağa gitsem de , gittiğim her yerde benimlesin, söylenecek söz yok , gidiyorum ben, hoşçakal, hoşçakal" olan

    diyorsun ya devlet yaptı diye. ya çok cahilsin ya da aymazın önce gidenisin. galatasaray mecidiyeköy'e stadı yapmak isteseydi devlet izin mi vericekti ? başbakan, bırak başbakanlık yaptığı zamanı taa belediye başkanı olduğu zamandan beri mecidiyeköy'e stad yapılmasına karşıydı ve ruhsat vermeyeceğini her şartta koşulda söylemişti. ruhsat dedim farkında mısın ? hani sen o "emeklerinle !!!" yaptığını iddaa ettiğin satduyumunda olmayan ruhsat. hani o ruhsatı alamdan yaptığın ve kaçak durumuna düşen stadyumun. galatasaray mecidiyeköy'den çıkarak aslında devlete nasıl bir arazi, nasıl bir gelir kapısı, nasıl bir kdv zart zurt kazandırıyor bi hesaplasana. hesaplayınca kim karlı çıkıyor bi baksana.

    not 1 : herşeye rağmen bu stadyumu devlet yaptı diyorsan, ben de derim ki "oh iyi yapmış, başbakan fenerli adam olsaydın da sen yaptırsaydın".

    not 2 : mehemt atalay ne demişse demiş umurumda dahi değil, bilirsin ki kasımpaşaya giden yol benim bişeyimin altından geçer.

    not 3 : ataşehir'e yaptığın spor salonu ne şartlarda yapıldı bi anlatsana, hani şu arazisinin ihalesi için ilanın bursada yerel bir gazeteye verildiği spor salonundan bahsediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın