• 24
    sözlüğümüzde fenerli bir futbolcuyu beğenmenin suç olduğunu bilmeyen ama bu gece net şekilde öğrenmiş çiçeği burnunda yazar.

    ne dedi ki hemen katran ve tüye buladınız adamı. hımmm, "lugano iyi stoper" demiş, "çirkefliği oyun gereği" demeye çalışmış. atladığı tek şey emre aşık'a attığı kafa. zaten lugano'nun da türkiyede oynadığı sürede oyun devam etmediği zaman yaptığı tek pislik bugüne kadar.

    şimdi, siz emre aşık'ın, bülent korkmaz'ın nasıl oynadığını izlediniz mi arkadaşlar, hatırlıyor musunuz hakikaten. hele ki büyük kaptan bülent korkmaz'ı.

    ha, bunları yazdım da bitti mi. fenerli imajı yaratan iso2 kurtulacak mı sanki, ona da var söylenecek sözler.

    buradan kendisine tavsiye ediyorum, fenerli bir futbolcuyu övmeye gerek yok. bunu zaten fenerliler yapıyor. eğer akraban, arkadaşın, memleketlin falan değilse, aranızda özel bir şey yoksa galatasaray sözlük bir fenerbahçeliyi övmenin yeri değil. antu.com sırf bu amaç için kuruldu zaten, bırak onlar kendi kendilerine övsünler. eğer ben bir gün mesala arda için mesela sabri için o sitelerde güzel şeyler yazıldığının arttığını duyarım işte o zaman belki (çok düşük ihtimal) ben de bir fenerliyle ilgili güzel şeyler yazarım.

    sakin olun, hayat sizin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın