• 618
    fenerbahçe'li arkadaşlarıma söylerim hep, bu alex size yararı olduğu kadar zararı da var diye ama onlar hep beni kıskandığım için böyle düşündüğümü söyler.

    şimdi neden böyle söylüyoruma gelelim.

    alex varken onun arkasında ki adamlar ve kanatta oynayan adamların önceliği savunma yapmak. forvete fazla katkı yapmazlar, gol pozisyonu hazırlamazlar, varsa yoksa alex'e çalışırlar onun arkasını toplarlar. alex'te pozisyon yaratan on numara olmadığından santraforda oynayan oyuncular tek başlarına debelenip duruyorlar. kezman, guiza, niangın hep kötü performans göstermeleri bu yüzdendir.

    bizim takıma baktığımızda forvetlerimiz hep iyi performans gösterir. çünkü onlara pozisyon hazırlayan adamlarımız vardır. arda, kewell, keita, lincoln gibi. bu oyuncular santrafora pozisyon hazırlayan tipte oyuncular. fenerbahçe'ye baktığımızda mehmet topuz, dia, stoch, özer, uğur gibi görev adamı tipinde vasat oyuncular vardır.

    hal böyle olunca fenerbahçe forveti genellikle karambol falan olduğunda atıyor yada boş kaleye yuvarlıyor. bütün takım alex'e çalıştığından kral alex oluyor.

    alex gittikten sonra fenerbahçe'yi daha iyi günler bekliyor diyebilirim. tabii bunun farkına varabilirlerse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın