resim
Colin Kazım-Richards
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 827
    galatasaray' a transferinden beri çeşitli ortamlarda hakkında yazılanları takip ettiğim yeni oyuncumuz.
    hakkında argümanlar şu şekilde :
    önceki kulübü fenerbahçe' de medyaya yansıyan olayları vardı. disiplinsizlik bizim kulübümüzde gönderilme sebebiyse istanbul' da bile toplu taşıma araçlarında kadınlara sadece saygısından yer verecek olan misimoviç neden gönderilmeye çalışıldığı halde kendisi transfer edildi ? (ki misimoviç henüz kulüpten ayrılmış değil) ve kazım yerine daha iyi oyuncu alınabilirdi.

    cevap vereyim ben kazım' ın yerine.

    kulübün bu durumuna bakarak daha iyi oyuncu transferi yapacağı yok. adnan sezgin' in geçmişte yaptıklarını bildiğimizden devre arası gibi her transferin yaramayacağı ve istenen adamın iki katı fiyata olduğu zamanda çok iyi transfer yapmasını beklemiyordum zaten. kazım' ın disiplinsizliklerine gelelim. geçmişte olayları var. fakat yaş genç. para var. altında araba var. tam hataların olacağı zamanlar. oldu da.
    galatasaray taraftarı olarak nasıl bir oyuncu transferi bekliyorsun ki devre arasında ?
    düzenli olarak şampiyonlar ligi' ne gidemeyen ve uefa avrupa ligi' nde fazla ilerleyemeyen takımımıza hangi sorunsuz, yetenekli, genç ve çalışkan oyuncunun transferini bekliyordunuz ? ben beklemiyordum. öyle de oldu. hagi bir kumar oynadı. umarım tutar ?

    oyuncunun fenerbahçe' den gelmesi tabii taraftarı yadırgamaya itiyor kendisini. ben taraftarı en ufak şekilde tanıyorsam atacağı gollerle bunu kolaylıkla aşar. yalnız bir sözüm de bunlara rağmen kazım' a hala ön yargılı olan taraftara. kazım fenerbahçe' deyken şöyleydi böyleydi vb. iyi de arkadaşım adam yeni geldi bizim takıma. kazım size daha gelmeden ne yapmış olabilir ? florya' ya giderken akbil dolduruyordunuz parayı attınız da akbili o mu bastı ? kız arkadaşınızı mı elinizden aldı ? erkek arkadaşınızı sizden habersiz eğlenmeye mi götürdü ? bunları yapmadı. eminim. armayı da giyiyor. yakışıyor veya yakışmıyor. o senin görüşün ama takım bu haldeyken bu oyuncuyu kazanma yoluna gitmek türkiye kupasında başarılı olmamız gereken sezonda mutlak ihtiyaçtır. bunu herkesin bilmesi gerekir. o yüzden armayı taşıyan ve desteği hak eden her oyuncuya destek verilmesi taraftarıyım. arz ederim.

    not: misimoviç olayında esas sorumluyu bulmak için müge anlı' ya başvurmayı düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın