• 418
    sabır sınayan dükkan. ali sami yen stadyumu'nun yanındaki çadırın arkasındaki cafe crown bölümünü iptal edip (bu da ilginç orası sponsorluk anlaşması gereği cafe crown'ın prestij dükkanıydı) orayı outlet yapmışlar. bir çok ürünün seri sonları hemen hemen yarı fiyatına.

    ali sami yen kapanışı ve beypazarı maçı öncesinde 10 yaşındaki oğlumla birlikte gidip baştan aşağı giyindik. stadyuma girdikten bir müddet sonra benim oğlan kafayı bir ayakkabıya takmış. mızmızlık etmeye başladı. oğlum çıkışta alırız filan deyince "baba ya satılıp kalmazsa" diyerek abartınca korktum. hakikaten çıkarız bitmiş filan olur ondan sonra işin yoksa onun çenesin katlan.

    beypazarı maçının devre arasında polisleri ayarlayıp koşarak stora gittik, kapı duvar. kapıyı çaldım yumrukladım filan, görevlinin birisi gelip maç boyunca kapalı olduklarından bahisle maç sonu gelmemizi istedi. biraz tartıştık ama sonuçta almadılar bizi içeriye.

    bunun sebebini çok merak etmekteyim. ne yani maç esnasında müşteri gelemezmi! böyle kafadan izin ve kapatma nasıl oluyor diyor ve sizin ticari zihniyetinizi .... diyerek konuyu bağlıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın