• 2205
    ----------------alıntı--------------------

    -''gösteriler için 4 kamyon malzeme getirildi''-
    açılış gösterilerini hazırlayan kanadalı sanat ve multimedya yönetmeni erick villeneuve de, ''türk telekom arena sadece bir spor mekanı değil, modernliğin de simgesi. kendimizi ifade etmek için kolektif olarak kullanabileceğimiz bir yer. buradaki logo gibi yıldızlı bir gökyüzü altında muhteşem bir gece olacağını düşünüyoruz'' diye konuştu.
    galatasaray taraftarlarını beklenmedik bir sürprizle karşılamak istediklerini, ancak gösterinin sporla çok ilgisinin olmayacağını ifade eden villeneuve, gösteriler için gerekli olan malzemenin 4 kamyonla istanbul'a getirildiğini ve teknik ekipmanın stadın her tarafına yerleştireceklerini söyledi.
    villeneuve, yapacakları gösteriye ilişkin şu bilgileri verdi:
    ''sahanın ortasında televizyon ekranı gibi beyaz bir ekran olacak ve onun üzerinde yaklaşık 90 dansçımız gösteri yapacak. onların performansıyla birlikte multimedya olarak ekranda da gösteriler izlenecek. yukarıdan seyrettiklerinde oldukça güzel bir görüntü ortaya çıkacak. başka sürprizler var ama onları gelen seyirciler o gün izleyecekler.''
    toplantıda türk telekom arena'nın tanıtımı için hazırlanan ve cem yılmaz'ın oynadığı reklam filminin gösterimi de yapıldı. reklam filminin bu geceden itibaren televizyonlardan yayınlanacağı bildirildi.
    -açiliş gösterileri-
    verilen bilgiye göre, 560 kişinin çalıştığı türk telekom arena açılışında düzenlenecek gösteriler galatasaray'ın bu güne kadar ali sami yen'deki başarılarını simgeleyen ögelerle süslenecek.
    galatasaray'ın sembolü olan ''aslan'' konsepti üzerinden yola çıkılarak hazırlanan multimedia efektleri sahaya yansıtılacak.
    türk telekom arena üzerine ekran kurularak, gösterilerin tamamı hem yeşil çim üzerine yapılacak ekrana yansıtılacak hem de bu ekranda gösterilecek. gösteriler için hazırlanan yaklaşık 2 metre çapındaki davullar şovun önemli bir parçası olarak saha ortasında multimedia efektlerin desteğiyle kullanılacak.
    gösteriler galatasaray'ın maçlarından görüntülerle bütünleştirilirken, gösterinin sonunda takım topluca sahaya çıkacak ve ali sami yen ruhunun artık tamamen arena'ya taşındığını simgeleyecek son multimedia gösterisiyle etkinlik tamamlanacak.
    toplam 90 dansçının yer alacağı açılış töreninde kenan doğulu da konser verecek.
    türk telekom arena'ya varan konvoy ve seyirciler aslan tırnaklarını temsil eden aslanlı yoldan stada giriş yapacak.
    pençe darbesi ile sahne perdesi üzerinde tırnak izlerinden devasa bir pençe izi oluşurken, aslan kükremesi ile sahanın tam üstündeki led ekrandan su efekti bir şelale gibi sahaya akacak.
    futbolcular aslan ayak sesi ve kalp atışı ritmiyle sahaya girecek. sahanın kenarında beliren takımın gölgesine yürüyen aslan gölgesi eşlik edecek.
    galatasaray bayrağı orta sahaya dikilirken, suyun altındaki galatasaray amblemi büyük efektlerle su yüzeyine çıkacak.

    sporx

    --------------------alıntı-------------------------------
App Store'dan indirin Google Play'den alın