• 9
    komik değildir. şu entrysi üzerine ben de aşağıdakini yazacağım, çünkü sorsam, 'abicim o benim kendi fikrimdi yeaaa' der .. en alttaki de benim fikrim o zaman ..

    (bkz: #563016)

    --- alıntı ---

    ne rezil kaleciydi bea *

    --- alıntı ---

    bahsi geçen yazar ile ilgili yorumumu yapmadan önce , hayrettin demirbaş ile ilgili bir kaç bilgi vermek istiyorum, gelin , yazarımızım da dediği gibi, ne kadar rezil bir kaleci olduğuna bakalım hayro'nun ..

    * 1986-1996 yılları arasında galatasaray kadrosunda bulunmayı haketmiş bir oyuncudur.

    * 7 sezon galatasaray'ın 1. kalecisi olarak görev yapmıştır. bu başarısı onu ulusal takımın da kalesine geçirmiştir. toplamda milli formayı tam 18 kez gururla terletmiştir.

    * 90 sezonunda oynanan banik ostrava maçındaki akıl almaz kurtarışlar sayesinde 'ostrava panteri' adını almıştır.

    * sanılanın aksine, şovenist bir insan değildir. hakkında yapılan o kadar aşağalayıcı haberlere rağmen, hiçbir zaman çıkıp, bu açıklamalara cevap vermemiştir. bir kaç ekipte hocalık yapmıştır, bunun dışında kendi halinde, mütevazi bir hayat yaşamaktadır.

    * 51 yaşında, eski bir hocasını kıramayarak futbola dönmüştür. olay tam olarak şu şekilde gelişmiştir. hayro'nun çok değer verdiği bir hocasının niğdespor'a kaleci arayışı sırasında, kendisinden yardım istemiştir. hayro da izmir'de kaleci arayışına girmiştir anca içine sinen kimseyi bulamamıştır. hocası da hayrettin'i acun ilıcalı'nın organize ettiği 'devler ligi' programında seyretmiş, ve kendisinin kaleye geçmesini teklif etmiştir. o da hocasına bir vefa örneği göstererek, kendisini kıramamıştır. yani onun için vefa, bir semt adı olmaktan ibaret değildir.

    ***

    tanım: rezil bir yazardır ... *
App Store'dan indirin Google Play'den alın