• 174
    frank rijkaard hakkında " neden kalmalıydı " sorusunun cevabını şu sözlükte kendisini tatmin edici derecede cevaplayacak 3 ya da 4 kişi olduğunun bilincinde. bu platformda futbol konusunda donanımlı adam sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor çünkü. yani sorduğu sorulara bu 3-4 adam dışında cevap verenler bir kere otomatikman elenecek. çünkü kendisinin cevap beklediği adamlar belli. ama işte küçük bir nüans var burada; rijkaard taraftarı ve aynı zamanda yabancı hayranı olarak yaftalanan bu güruhtan kimse bu soruları kaale almıyor. çünkü bu kitle, rijkaard takımın başına geldiği günden itibaren sistem ve futbol üzerine tüm bildiklerini sözlüğe boca ettiler. maddi ve manevi olarak tüm ihtimaller ortaya serilip, galatasaray'ın ve dolayısıyla türk futbolu'nun kalkınmak için nasıl hareket etmesi gerektiğini mantıklı gerekçelerle açıkladılar.

    tüm bunlara rağmen, " bu soruma hala cevap veremediler ehe ehe " tavırlarından sıyrılmayarak, ben kül yutmam modunda takılması garip. biz istesek oraya " çünkiiiii eşşeğin zikinden " yazıp geçebilirdik ama saygımızdan sonuna kadar akilane gerekçelerle bir şeyler anlatmaya çalıştık. bu anlattıklarımız kayda değer görülmemiş ki; hala aynı terane. sorumu cevaplayamadılar böhü böhü. pardon da; rijkaard gibi bir adamın kalmasını neden sana açıklamak zorunda olalım? kaale almıyoruz, bakın işte cevaplayamadılar hala puhahahhahah diye antin kuntin bir düşünce ile hortluyorsun yine. yahu kaale almıyoruz artık be abi, illa bunu buradan söyleyelim mi?

    sen benim gözümde einstein'sın. ama şu bir gerçek ki; bugün bir lise öğrencisi, einstein'dan daha fazla fizik biliyor. okey? andırstent?

    edit: özelden atılan mesajlara cevap vermiyorum, söyleyeceğiniz bir şey varsa gidip başlık altıma yazın. eyyyorlamam bu kadar veya eytere bea.
App Store'dan indirin Google Play'den alın