resim
Barış Özbek
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:37
Boy:1.81
Uyruk:Almanya
  • 922
    o gelmesin bu gelmesin galatasaraylı duruşu, rakibe saygı, hırs, mücadele gibi terimleri ezberden sıralayan galatasaray taraftarının benimsediği futbolcu. kazım kazım başlığının altına "hadi oğlum yeteneklisin biraz oynamak iste"diyenlere "siz nasıl galatasaraylısınız olmaz olsun onun atacağı gol" cevabını yapıştıran özgalatasaraylı kardeşlerimizin tam olarak hangi kriterleri sağlayıp bizde oynamasını gol atmasını hazmedebildikleri konusunda beni ve diğer skor taraftarılarını aydınlatması gereken futbolcu.

    bu değil mi lan zerre kadar yeteneği olmayan, ne rakibe, ne hakeme ne de orada görevini yapan herhangi bir kimseye saygısı olmayan futbolcu. adam sadece koşuyor diye kabul ediyoruz takımda farkındayız değil mi? bu herif nefretle çalışıyor ya presi de şutu da pası da deparı da hepsi nefret üzerine dayalı. intikam faulünün en baba temsilcilerindendir bu zat. tarihini hatırlamadığım sivasspor maçında rakibe salladığı tekmeyi hatırlamayan yoktur herhalde ve o tekme konusunda kulüpten uyarı aldı mı onu bile bilmiyorum.

    ota boka metin oktay deyip duruyoruz ya hani. bu herif hala kadromuzda ve lanet olsun ki bu rezalet dönemimizde aranan adam olmuş durumda sadece koştuğu için. o tekme barışın anlık bir refleksle yaptığı hareket değildi ve çok şükür ki futbol tanrısı izin vermedi isabetine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın