• 22
    sırf ilgi çekmek için uche okafar isimli futbolcunun uche okechukwu ile olan isim benzerliğinden faydalanan dandik bir gazete. ana sayfaya bakıyorsun, sadece iki kelime ile haber servis edilmiş; "uche öldü"

    http://img141.imagevenue.com/...502917_122_242lo.jpg

    tabi bizim uche sanıp meraklanıyoruz, hemen tıklıyoruz, adamlar burada amacına ulaşıyor zaten, artık umurlarında değiliz. fakat önemsiz ve bizi çok da doğrudan ilgilendirmeyen bir haber uğruna boşu boşuna meraklandığımızı ve tıkladığımızı düşünmeyelim diye oturma organlarından bir bahşiş bırakmışlar...

    http://img215.imagevenue.com/...27_123_122_627lo.jpg

    "nijerya milli takımı'nın gelmiş geçmiş en önemli oyuncularından biri olan uche okafar 43 yaşında hayatını kaybetti."

    "nijerya milli takımı'nın da öenmli oyuncularından olan uche okafar ülkesinin 1994 afrika uluslar kupası'nı kazandığı takımda yer aldı ve fifa 1994 dünya kupası'nda da forma giydi. genel toplamda ise nijerya milli takımı formasını 34 kez giydi. özellikle 1994 ve 1998 dünya kupaları'nda ikinci tura kadar yükselen nijerya milli takımı'nda türk futbolseverlerin yakından tanıdığı uche okechukwu, daniel amokachi ve jay-jay okocha gibi futbolcularla beraber forma giymişti."

    1994 afrika uluslar kupası'nda kadroda yer almış.

    1994 dünya kupası'nda kadroda yer almış ama hiç forma giymemiş.

    1998 dünya kupası'nda da sadece gruplarda son maçta 90 dakika görev almış. nijerya ilk iki maçını kazanıp gruplardan çıkmayı garantilediği için bu son maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkmıştır.

    kulüp kariyeri de açık açık yazılmış zaten haberde...

    "ha bizim uche değilmiş ölen, ohh, ama bu da önemli bir uche'ymiş dur bakalım bi okuyalım..."

    yemin ederim salak yerine koyuyorlar insanları...
App Store'dan indirin Google Play'den alın