• 416
    eğer klüple özdeşleşmiş olmasa şu iletişim ve ne yazık ki algılama kapasitesiyle çoktan topu atmış olacak site. arkadaş ciddi anlamda algılama kapasitesi çok sınırlı insanların çalıştığına bugün bir kez daha kanaat getirdim. hatırlarsınız antreman forma promosyonu vardı yanında hediye olarak terlik veriyorlardı. zaten istediğim bir formaydı o hemen atladım. forma üç gün sonra ulaştı tarih 21.12.2010 ama terlikler yok. olabilir aksiliktir vesaire zaten terlik derdinde de değilim gerçi ama merak ettim bir mesaj attım böyle bir sorun var acaba neden ulaşmadı diye, bir cevap gelmedi ve sorun çözülmüş modunda mesajın kapatılmış olduğunu gördüm, peki diyerek bir mesaj daha attım arkadaş böyle birşey var bari bir cevap verin diye o mesaj direk olarak silinmiş sanki hiç olmamışcasına e tabi sinirlendim yeni bir mesaj attım 03.01.2011 tarihinde yahu bari bir cevap verin arkadaş bu ne terbiyesizlik diye bugün sağolsunlar cevaplamışlar

    siparişiniz yurtiçi kargoya verilmiş olarak gözükmektedir.

    siparişiniz ve siparişinizde vermiş olduğunuz ürünler ile ilgili takibi " sipariş takibi" sayfanızdan da yapabilmektesiniz.

    diye. e tamam da arkadaşım ben sana ne sordum sen neyi cevapladın hayır bir de salak muamelesi yapıp da sipariş takibi sayfasını önermişler ki apayrı bir rezillik. ulan bari attığım mesajı bir okusaydınız. bir de utanmadan dalga geçer gibi bu sitede müşteriye değil taraftara hizmet esastır diyorlar ya pes vallahi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın