resim
Colin Kazım-Richards
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 690
    bu adamı eleştiren kitleye soruyorum sen çokmu düzgün bi taraftarsın, insansın arkadaşım ? senin hayatın boyunca soyadına yakışmayan hiç bir hareketin olmadımı ? hep layık oldunmu seni doğuran ana babana ? hiç kavga etmedinmi birisiyle, hayatında kız/erkek arkadaşın varken gözün başkalarına kaymadımı ? seni taş gibi bi kadın yatağa bağlasa, ellerine kelepçe vursa naparsın ? hayır mı dersin ? ben söyleyim balıklama atlarsın !!! basına yansıdığı içinmi bu nefret bu öfke. ama insanın* adı çıkmasın bir kere.

    --- alıntı ---

    geçen yıl kazım'ın kelepçeli seks alemleri düzenlediğini iddia eden bild, haberin yalan olduğunu kaydederek futbolcudan özür diledi.

    almanya'nın önemli tabloid gazetesi bild, geçen yıl seks alemlerine katıldığını iddia ettiği fenerbahçeli colin kazım richards'dan özür diledi. gazetede dün yayımlanan özür yazısında 8 ve 10 aralık 2009 tarihlerinde colin kazım'ın kelepçeli seks alemlerine katıldığı yolunda yapılan haberlerin yalan olduğunun öğrenildiği bildirildi. yazıda ayrıca fenerbahçe'nin eski teknik direktörü daum'un ağzından yayımlanan, "bild'in yazdıkları maalesef doğruymuş. futbolcularımız bize yalan söylemiş. bu işe karışanlara ceza vereceğiz" şeklindeki açıklamayı yapmadığı da kaydedildi.

    yakişani yaptilar

    bild gazetesi yanıltıldıklarını belirterek, "bize düşen, bize yakışanı yapmak ve kazım'dan özür dilemektir" duyurusunda bulundu. bild geçen yıl kazım'ın lüks otellerde f.bahçeli oyunculara seks partileri organize ettiğini ve bu yüzden satış listesine konulduğunu yazmıştı.

    --- alıntı ---

    ne oldu şimdi ? kelepçeli foto-geyikleriniz elinizdemi patladı?

    arda turan teknede kız arkadaşıyla yakalandığında paris hilton yakışır sana diye beste yapmadıkmı ? guti hernandez hakkında yazılanlar çizilenler belli, adamın cinsel tercihleri marca gazetesinde günlerce manşet oldu, guti gelseydi tepkiniz ne olcaktı acaba çok merak ediyorum ? beşiktaş taraftarının gösterdiği ilgiyi göstermicekmiydik acaba ?

    elimizde juan pablo pinodan başka kanat oyuncusu yok ! harry kewell,arda turan sakatlıktan kendini bulamadılar. geriye kalan serdar özkan ve aydın yılmaz. gönül isterki berkin aslan oynasın. ama takımın hali belli. bir an önce hazır oyuncularla puanlar alıp üst sıralara çıkmamız lazım. şimdi sorarım size colin kazım-richardsserdar özkan mı ? colin kazım-richardsaydın yılmaz mı ? yekta kurtuluşun 5 milyon euro, volkan şenin 10 milyon euro, sezer öztürkün tabata + 2 milyon euro olduğu bir piyasada, bonservis bedeli olmayan, futbolu ingiltere kulüplerinin altyapısında öğrenmiş, türk statüsünde, milli takımda oynayan, fizik ve teknik özellikleri iyi colin kazım-richardsı transfer etmenin nesi kötü ? evet zvjezdan misimovici disiplinsizlik suçuyla gönderip, fenerbahçe spor kulübünden disiplinsizlik suçuyla gönderilen bir futbolcuyu almak saçmalıktan öte değildir. ancak bekleyip görmek lazım. şans vermek lazım. sabır etmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın