resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 518
    türkiye'nin en iyi orta saha oyuncularından biri olmasına rağmen, aynı zamanda futbolcular arasındakien antipatik adamdır. antipatikten kastım, sinirli olması, çirkef olması falan değil, samimiyetsiz ve soğuk olmasıdır. kendisini kötülemek gibi bir derdim yok fakat ciddi anlamda durum böyledir.

    beşiktaş forması ile(alt yapı hariç) 10, galatasaray forması ile 2, fenerbahçe forması ve trabzonspor formaları ile 1'er yıl geçirmesine rağmen, hiç bir klübün futbolcusu tarafından sevilen biri değildir. şifo, alpay, tümer, nouma, hagi, hakan, hasan, hami, baliç, abdullah gibi daha ismini sayabileceğimiz bir sürü futbolcuyla beraber oynamasına rağmen ne samimi olmuş, ne de anlaşabilmiştir.

    nedeni sanırım kendine has olan soğukluğu ve kibridir. yıllarca beraber oynadığı çoğu futbolcu tarafından sevilmez, ya da en azından isminden bahsedilmez. çok iyi dostudur denilebilecek futbolcu yoktur. aynı şekilde teknik adamlar tarafından da pek sevilmez. en iyi anlaştığı adam hakan ünsal olmuştur, gerisini düşünün artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın