resim
Serkan Çalık
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:38
Boy:1.67
Uyruk:Türkiye
  • 142
    transfermarkt.com.tr'ye verdiği röportajdan bir bölüm:

    galatasaray’a transfer olmadan öncede gençlerbirliği beni almanyadan transfer etmek istemişti.galatasaray’da sakatlığım yüzünden uzun süredir oynayamadığım için, takımı değistirmeyi karar vermiştim. gençlerbirliğin idari menajeri beni öncedende istediği için, bana telefon açıp teklif yaptı, bende kabul ettim.

    fenerbahçe’ye karşı kupa maçında sakatlanmıştım ve 18 ay sahalardan uzak kalmıştım. benim için çok kötü bir zamandı. iki haftalık bir sakatlığında bile bir futbolcu zamanı zor geçiriyor. ama futbolda sakatlıklar oluyor , bazen kısa bazende uzun. benim için zor bir durumdu. tedaveyi tamamen almanyada dr. müller-wohlfahrt’a gördüm. tabikii bir ara kendimi çok isteksiz ve güçsüz hizdetim. ama ailem ve danışmanım bana moral vererek yardım ettiler. ama gerçekden benim için çok zor bir zamandı. ilk sekiz ay sabahdan akşama kadar çalışdık, böyle bir sakatlıktan sonra sahalara geri dönmek herkes başaramaz diye düşünüyorum.

    bu sezon bütün karşılaşmalarda oynadım, bu benim için iyi çünkü eski güvenimi geri kazanıyorum. gençlerbirliği başta genç oyuncuların oynamak, kendilerini göstermek için bir takımdır. süper lig’de her zaman sıralamada ortalarda yer alan bir takım, ama kulüpün yapımı çok sağlam ve öngörüşlü. benim amacım her futbolun amacı gibi bir gün yine büyük kulüpde oynamakdır. bir gün bunu başarmak istiyorum, ama gençlerbirliğinde kendime iyi bir başlangıç yaratım ve bunu burda sürdürmek istiyorum.

    tabiiki üç büyük istanbulu takımlar gibi kadrolarına sahip değiliz, ama birinci ligde oynayan bir ekipde her oyuncu ilk onbirde oynama amacı olması lazım ve bunun için her zaman hazır olması gerek. bizde çok genç yetenekler var, onlarda kendilerini her oynadıkları maçlarda kendilerini göstermek istiyorlar, bunu da maçlara yansıtıyorlar.

    çok çekişmeli bir sezon olacak. ama trabzonspor alır gibi. trabzonspor adına sevinirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın