• 23
    (bkz: #557985) bahsi geçen entry'de adam etme cümlesi yanlış anlaşılan ve liseli sıfatı yakıştırılan taraftar. halbuki adam edecek insanların burdaki veya stattaki bütün insanlar olacak olması durumu da varken.

    bahsi geçen entry hagi'yi eleştiren bir kelime geçmemesine rağmen, taraftarın kafasında ayıramadığı futbolculuk vs. teknik direktörlük kariyerine olan bakış açısı. burada yazılıyor, kötü çalıştırsa da o benim gözümde hagi. e benim gözümde hagi bu mu yeni galatasaraylı olmak. takımı ilk 4'e sokamaz ise gayet suçlanak insan; sen bağıracaksın, ben bağıracağım, statta bağıracaksın, küfür edilecek, protesto edilecek, yönetim kovacak, yerine yeri biri gelecek, iyi oyuncu ama yönetemiyor diyeceksin, taktı misimoviç'e, gitti kazım'ı aldı diyeceksin. 5 sene sonra gene çöküşe girecek takım, yine hagi gelecek, yine aynı terane dönecek. sanki hagi'nin yaptıklarını ret edeceğim veya yine uefayı unutucağım. hagi yine bana 40 metreden koyacak, o istatistikleri nereye sokacağımı şaşıracağım. sen sene sonu söyledin diye hiç birşey olmayacak, ben şu an söyledim diye liseli, 1-2 yıllık galatasaraylı olacağım.

    hagi'nin teknik direktör iken yaptıklarını eleştirmeyeceksek, top yekün kabul edeceksek, bu dahil bütün entrylerim silinsin madem burdan; bir yazar öyle istemiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın