• 203
    hiçbirini görmüşlüğüm, sözlük dışında tanışmışlığım yok. ama yazdıklarına, tavırlarına bakılırsa hepsi ayrı ayrı değerli insanlar. "mesaj atıyorum, yanıt vermiyorlar" gibi eleştiriler geliyor bazen. ben bin kere mesaj yazdım en az moderatörlere, sadece birinde yanıt gecikti, ertesi gün geldi. o kadar. ötekilere gün içinde mutlaka yanıt aldım. mesajların hiçbiri de tersleyen mesajlar falan değil. sorunca adamlar yazıyorlar açık açık. bir şeye itiraz ettiğimde de aynı şekilde.

    entry'lerimiz siliniyor denmiş. anket yapmayın arkadaşlar. anketinho gibi harika bir uygulama var bunun için. görmeyenler olabilir. fan-zone'un içinde anketinho var. orada dilediğinizde anket yapabilirsiniz. hatta futbolla alakası olmak zorunda da değil. "hangi partiyi destekliyorsunuz?" anketi bile var orada. burası benim ve birçok insanın gözünde bilgi ve tartışma platformudur. espri yapılacaksa da format içinde pekala yapılabilir. anketle eğleniyorsanız, bunun yeri galatasaray sözlük değil.

    gs, f7, 8taş gibi şeyler de yazmayın. gs burada birinci nesil aslan'dır. f7, 8taş, eziktaş gibi rakibi küçültücü ifadelerse zaten en baştan ayıp. yapmayın bunları. ben mod olsam entry silinme geçmişi koyardım yazarlara, bunu ikinci kez yapanı uçururdum. ayıp böyle şeyler. buradan uçurulan çok az yazar var. hepsine de hak ettiklerinden fazla sabır gösterilmiştir. her dalda nice kupalar gibi bir adama bile sabır gösterilmiştir burada.

    sözlük anayasasını lütfen okuyun. bakın, sağda üstte. tıklayacaksınız ve on dakikanızı bile almayacak okumak. hepimizin entry'leri siliniyor. bir entry'ye, bir formata, bir de sözlük anayasası'na bakmak gerek. ben bugüne kadar haksız yere silinen entry'mi görmedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın