resim
Cem Sultan
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 179
    cam fanusta yapilan pire deneyini duymussunuzdur hayatinizin bir yerinde. hani su pireleri bir cam fanusa koymuslar bilimadamlari, fanusun altindan da isi vermisler ziplasin diye pireler. bakmislar ki pirelerin hepsi ziplayarak fanusu terkediyor fanusun uzerini bir camla ortuvermisler. cani yanan pire ziplar cam tavana carpar,yine ziplar ve yine cam tavana carpar, sonunda pes etmis pireler.. sonra blilmadamlari acmislar fanusun camdan tavanini, ama gormusler ki fanustaki pireler artik fanusu terkedemiyor...
    bu takimin cafercanlari, ozgurcanlari vardi bir zamanlar. hani su kendi akranlariyla oynadiklarinda fark yaratan futbolcular, kulubumuz gelecegi emin ellerde denilirdi, gencler gumbur gumbur geliyordu ya bir zamanlar... ellerinden geleni de yaptilar galatasaray armasini tasimak icin. fakat nihayetinde cafercan in fizigi musait degildi, ozgurcansa hantaldi. hani su klasik cumle dokuleverdi cok bilenlerin agizlarindan, 'yazik gelistiremediler kendilerini.'
    oysa hic kimse farkedemedi galatasaray daki aci gercegi. ocak ayinda oynanan turkiye kupasi maclari disinda yuzune bakilmayan gencler nasil gelistirebilirlerdi kendilerini. her sicradiklarinda carptiklari cam tavanlar vardi aslinda en galatasaraylimizin bile inkar ettigi. su kadar genc milli olmussun su basarilara imza atmissin kimin umrunda. onemli olan gunu kurtarmak olunca ikinci sinif futbolculara donustuler, hos cafercan in 17 yasinda attigi frikikleri hala a takimimizda herhangi bir futbolcunun atacak kapasitesi maalesef yok. hatta su an yere goge sigdiramadigimiz arda turan bile gecti bu cemberden, belki de manisa da isler yolunda gitmeseydi simdi bir cogumuzun aklina bile gelmeyecekti galatasaray kulubu takim kaptani.
    ve sira cem sultan da... kimimiz kiziyor neden gitmek istiyor diye. forveti pino olan bir takimda 20 yasiniza gelip de oynayamazsaniz ve bunu hala hayra yorarsaniz,ya buyuk futbolcu olacak kabiliyetiniz yoktur ya da cesaretiniz. kalli ve terimi aramiza alip sozu de meclisin disina yollarsak, genc oyuncu babasi rijkard, hagi ve daha niceleri 5 mac ustuste oynatmadi hic bir yetenegi,hicbirini gozu kapali ilk onbire koyamadi ve boyle hocalarin hicbiri kendi kredisinden yemeyi goze alamadi turk futboluna yeni yetenekler kazandirmak icin. cok gerilere gitmeye gerek yok, anil dilaver de gol attigi mactan sonra yedek donmedi mi kulubeye. simdi haginin cafercani veya rijkard in emre colak i zaman zaman oynattigindan bahsenler olacaktir. galatasaray da sadece 3 resmi macta sonradan oyuna girdi cafercan 1 de golu var, emre colak in kac kez 'ilk onbirde' sahaya ciktigina da sizler soyleyin artik. 75 macta 47 kez gol atan ozgurcaninsa uc kez sari kirmizili forma giyebilmesi alt yapidaki hic bir calismanin odullendirilmediginin gostergesi.
    pinonun forvet oynadigi takimi kulubeden izleyen cem sultan, baros iyilesince yedek kulubesine bile giremeyecegini anlamadi mi? ya da olanlardan bu sonuc cikmadi mi dersiniz? simdi cem sultan gitmek istiyor, cam tavanlar basina gecirilmeden cikmak istiyor fanustan.. eger dogruysa iki nedenden oturu tum kalbimle kutluyorum cem sultani;birincisi hayallerine sahip ciktigi icin ve daha onemlisi onceki kissalardan hissesini erken aldigi icin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın