resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 1409
    daha önce gelip yapamadıkları , daha önce gelip yaptıklarından daha az olan teknik direktör , bana göre iyi teknik direktör. sen adamı sadece boka battığın zamanlarda hatırla , sözlüğünde fenerbahçe'ye handikaplı oynayacağını söyleyen taraftarların olduğu bir derbi öncesi takımın başına geçmesini teklif et ; adam da kendini ateşe atıp gelsin. sonra buraya gelip lagaluga yap.

    iyi futbolcudan iyi hoca olmaz önyargısından kurtulmadığınız sürece kendisi hakkında objektif bir fikir elde edemezsiniz. zamanında onun lafı dinlenseydi şimdinin 60 milyonluk futbolcusu ribery'yi elinden kaçırmazdın , daha önceki zamanda dinleyip emre-okan'ı kadro dışı bıraksaydın 6 sene üstüste şampiyon olduk diye bağırırdın tribünde.

    rijkaard'ın takım üzerinde disiplini olmadığı için başarılı olamadığının iddia edildiği bir yerde bu adamlar kötekten anlıyorlar demek ki. saçma sapan disiplin gösterisi değil , takım üzerinde hakimiyet gerekiyor demek ki. adam da bunu yapıyor , işine gelirse.

    ayrıca devlet adamıyla futbolcunun teknik direktörlükte şanslarının eşit olduğunu da öğrendik bu vesileyle. süleyman demirel gelse takımdaki abi boşluğunu baba rolünde doldurabilir belki , ne dersin ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın