resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 1408
    kulübü milyonlarca euro zarara sokma pahasına, bir ego gösterisi için misimovic'i kadro dışı bırakırken, colin kazım transferini kendisinin istediğini açıklamış efsane. afedersiniz de ben sizin efsane anlayışınıza sokayım. atatürk mezardan çıksa "vaaay efsane" diye getirin antrenör yapın aq.

    şişirdiniz ya efsane efsane diyerek. bu adam kötü antrenör kardeşim, daha önce gelip yapamadıklarını da biliyoruz, şimdi de takımın ne halde oldugunu görüyoruz. hele o fatih terim tarzı saçma disiplin şovları. gözleriniz mi kör, yoksa samimi bir yalakalık mı bu ben bilemedim.

    iyi bir futbolcunun, iyi bir antrenör olmak zorunda olmadığını bilmediğiniz, anlamadığınız sürece colin kazımlara, yüzelli kiloluk hasan şaşlara layıksınız siz.

    son dakika eklemesi: culio da tam sizlik. sabaha kadar refresh yaparsanız petre de gelicekmiş galatasaray'a.

    not: hagi'nin nasıl bir efsane olduğu ile ilgili "vay efendim unuttunuz mu geçmişi?", "yaşın kaç lan liseli?" diyenler; çok yanlış bir yerdesiniz. hagi bir galasataray efsanesidir. dünyaya gelmiş geçmiş en büyük futbolculardan birisidir. hagi'nin futbol bilgisi de tarsışılmaz ama hagi çok kötü bir teknik direktördür. hagi'nin müthiş futbol kariyerini canlı izlemişken, hagi'nin galatasaray'daki hocalık günlerini neden hatırlamıyorsunuz ben bunu bilmiyorum. gerçek taraftar triplerinizden bıktık be kardeşim. sizsiniz usta, evet. hakan şükür'e de, hagi'ye de en çok siz saygı duyuyorsunuz. okey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın