resim
Cem Sultan
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 176
    bu yılın başında dino omerovic örneğinde olduğu gibi, eğer söylentiler doğruysa şimdi de cem sultan'ı fenerbahçe kaptıysa sormak istiyorum ne işe yarıyor diye bu yönetim?

    adam parçalıyı satmakla itham edilmiş de, bu çocuk 20 yaşında beyler. arda ile sabri kaç yaşında a takıma çıkarıldı? kendileriyle kaç yaşında ücret durumu iyi profesyonel sözleşme imzalandı? 17 yaşlarındayken, ama bu çocuk artık 20 yaşına gelmiş.

    o gün anıl gol atmasa belki anıl'la da sözleşme imzalamayacaktık. sadece kendi açınızdan düşünmeyin arkadaşlar birde bu çocuklar açısından düşünün. yaş 20'ye gelmiş elleri ekmek tutmayan adamlar. tek şansları futboldan ekmek yemek ve klübünüz sizi 20 yaşına gelmişsiniz halen oyalıyor. bu sırada da diğer klüplerden teklif yapıyor. adam gibi parayla size sözleşme öneriyor.

    ailelerinin ekonomik durumu kötü olablir, artık bu işten para kazanmak istiyor olabilir. diğer takımlar kendisine a takımda yer vereceklerini vaad etmiş olabilirler. bana kalırsa bu çocuk fenerbahçe'ye değil bank asya'dan bir takımdan teklif aldı. büyük ihtimalle de oralarda bir akıma gider 2-3 yıl sonra da bu çocuk biizim altyapımızdı diye söyleniriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın