resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 1392
    --- alıntı ---
    galatasaray teknik direktörü gheorghe hagi, bu sabahki çalışmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

    basın mensuplarına iyi seneler dileyerek konuşmasına başlayan gheorghe hagi, ilk olarak kamp değerlendirmesi yaptı. hagi, bir hafta için, iyi çalışmalar yapmak üzere antalya’ya geldiklerini belirterek, “10 günlük bir tatilin ardından çalışmalara başladık. iyi bir çalışma olacağına ve bu çalışmanın sonunda güzel işler çıkartacağımıza inanıyorum” dedi.

    gheorghe hagi, kazım kazım’ın transfer edilmesini kendisinin istediğini belirterek, ”benim istediğim bir oyuncuydu. bana göre takımımıza büyük katkıda bulunacak. onun arzusuna ve hırsına güvenerek, kendisini takımda görmek istedim. özellikle ofansta bize büyük katkıda bulunacak. tabii ki biraz sabırlı olmamız gerekiyor. ama iyi çalışarak, kısa zamanda adapte olacaktır” dedi.

    kazım kazım’ın milli takım oyuncusu olduğunu belirten hagi, “kazım’ın kendisiyle de konuştum. şu anda kendisini göstermesi ve çok çalışması gerekiyor. bizim de ondan iyi bir verim almamız lazım” dedi.

    transfer konusunda yöneticilere bir liste verdiğini belirten hagi, “bu transferlerin bazıları oluyor, bazıları olmuyor. ama takımımızn ihtiyacı olan oyuncuların bir an önce takıma katılmalarını istiyorum. çünkü az bir zamanımız kaldı. ocak ayında önemli maçlarımız var. dolayısıyla ne kadar çabuk takıma gelirlerse, o kadar faydalı olacaklardır” diye konuştu.
    transfer konusunda isim vermek istemediğini de ifade eden hagi, “önümüzdeki günlerde transfer olacak oyuncuları göreceksiniz. ümit ediyorum ki, en kısa zamanda takıma katılırlar. bütün transferlerin ayın 10’una kadar takıma katılacağını düşünüyorum. eğer düşündüğüm isimler gelirse daha kaliteli ve güçlü bir takım olacağız” dedi.

    pino ve insua’nın kampa geç katıldıklarını kaydeden gheorghe hagi, bu nedenle üzgün olduğunu ve iki oyuncuya kızdığını söyledi.

    hagi, baros’un da takıma bir an önce dönmesini istediğini söyleyerek, durumu konusunda sağlık ekibinin bilgi verebileceğini ifade etti.

    daha önceki bir basın toplantısında söylediği “beş yıldızlı stada, beş yıldızlı bir takım” ifadesinin hatırlatılması üzerine hagi, “takımda zaten beş yıldızlı oyuncularımız var. zaman her şeyin cevabını verecektir. öncelikle biraz sabırlı olmak lazım. şu an için önümüze bakıyoruz. takımımızda arda ve baros gibi beş yıldızlı oyuncularımız var. ama sakatlıklar yaşadılar. amacımız galatasaray’ı hak ettiği yere getirmek. her şey zaman içinde yapılacak. zamanla ve çalışmayla amaçlarımıza ulaşacağız. camiamız ve taraftarımız bizden başarı bekliyorlar. onlardan ricam sabırlı olamaları” diye konuştu.

    takımın iyi çalıştığını da ifade eden hagi, “bu dönemde çok fazla çalışıyoruz. çalışmalardan şu an için memnunum. amacımız takımda iyi bir rekabet ortamı kurmak” dedi.
    --- alıntı ---

    kaynak: galatasaray.org
App Store'dan indirin Google Play'den alın